Kirje tulevalle työkaverillemme

Kaiku Helsinki

07.05.2018

Tervehdys tuleva työkaverimme!

 

Toivottavasti kevääsi on sujunut mukavasti. Saatoit jo huomatakin, että huhuilimme sinua kumppanimme Rekrytointitallin sivuilla, nimikkeellä asiakkuusjohtaja / seniorikonsultti. Jotta saapuisit luoksemme juoksujalkaa, keräsimme vielä yhdessä muutamia syitä, miksi Kaiussa meidän mielestämme on hyvä työskennellä.

 

Kaikulaisten illallistunnelmia Capranican kylästä, Italiasta, syyskuussa 2017.

”Kaiku on työyhteisö, jossa saa olla oma itsensä. Hyvinä päivinä kanssasi iloitaan ja huonoina saat olkapään, johon nojata. Jos tarvitset tiukkoja ohjenuoria tai esimiestä kyttäämään selkäsi taakse, tämä ei ole sinun paikkasi. Kaiussa jokainen saa paljon vapautta, ja itselle jää vastuu siitä, miten sen käyttää.”

”Kaiussa kehityt ja kehität. Itselläni on yli 10 vuoden kokemus viestinnästä, mutta edelleen löytyy uutta opittavaa, viimeisimpänä inspiraationa palvelumuotoilu!”

”Teemme parhaamme sen eteen, että johtaminen on läpinäkyvää. Siksi talousnäkymistä kerrotaan henkilöstölle säännöllisesti ja myös johtoryhmän kokoukset ovat avoimia kaikille.”

“Meillä mukavuus syntyy ilman hölmöä henkselien paukuttelua!”

”Kaiussa on inhimillinen henki, ja täällä työntekijöistä välitetään ihmisinä. Vaikka teemme tosissamme töitä, ketään ei pidetä tuloksentekorobottina. Lue vaikkapa tämä juttu todisteeksi!”

”Kaiku on hieno yhdistelmä kokeneita viestinnän konkareita ja uusia tulokkaita. Uudet ihmiset tuovat aina mukanaan osaamista, josta koko työyhteisö oppii!”

Pysyisitkö Joken ja Petterin vauhdissa?

”Kaiussa työnteko on joustavaa. Siksi on ollut helppoa yhdistää työ ja perhe-elämä pienten lasten äitinä.”

”Meillä on ihan älyttömän hyvä asiantuntijuus-huumorintaju-tasapaino! Toisena hetkenä olen sparraamassa asiakkaan toimitusjohtajaa, toisena hetkenä leivon työkavereille majavamuffinsseja. Minun unelmatyöni on juuri tällainen, jossa on tilaa kasvaa huippuammattilaiseksi – mutta saada olla vastapainoksi omalla toimistolla vähän hassukin.”

”Myynti meillä tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että haluamme kuunnella, auttaa ja pitää asiakkaistamme hyvää huolta. Hyvä myynti on hyvää palvelua. Olemme viime vuosina satsanneet paljon asiakkuusjohtamiseen, myyntiin ja markkinointiin.”

”Minusta on etu, ettemme ole keskittyneet mihinkään tiettyyn toimialaan, eikä Kaiku ole järjestäytynyt niin, että ihmiset tekisivät töitä toimialatiimeissä. Täällä pääsee halutessaan tekemään töitä eri toimialoille autoleasingista suun terveyteen.”

Tule jo!

”Meillä on hyvä maine, ja ollaan saatu erinomaiset tulokset aina vuosittaisessa asiakaskokemuksen NPS-mittauksessa. Vuoden toimisto -kilpailussa olimme kärkijoukkoa!”

Olemme varmoja, että löydät nopeasti oman paikkasi. Ainakin otamme sinut avosylin vastaan! Fyysisesti paikkasi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Bottan tunnelmallisessa rakennuksessa, josta löydät aina lounasseuraa johonkin lähiseudun runsaista ravintoloista. Kun kaipaat keskittymisrauhaa, voit vetäytyä hiljaisiin työtiloihimme – tai vaikkapa pitää etätyöpäivän.

Ehkäpä saamme sinusta myös seuraa joogaan, korismatsiin, dokumentti-iltaan – tai johonkin ihan uuteen rentoutusrientoon, johon sinä meidät tutustutat!

 

Sinua innokkaasti odottaen

Kaikulaiset

Jos Kaiku kuulostaa sinun uudelta työpaikaltasi, lue lisää Rekrytointitallin sivuilta ja laita sen jälkeen hakemus tulemaan.  Lisätietoa tehtävästä saat toimitusjohtajaltamme Pete Saarnivaaralta ke 9.5. klo 14.30-15.30, pe 11.5. klo 11-12 tai pe 18.5. klo 13-15 numerossa 050 568 8635.

Viestintävaltameren kiinnostavimmat vinkit, caset ja ilmiöt:

Tilaa Kaikuluotain-uutiskirje