Kaiun ja Cocommsin yhteinen harjoittelijahaku käynnistyy!

Kaiku Helsinki

13.09.2021

Etsimme joukkoomme erinomaisella asenteella varustettuja harjoittelijoita, joilta löytyy jo kokemusta sisällöntuotannosta tai yhteiskunnallisesta viestinnästä.

Hei sinä tuleva viestinnän asiantuntija – haluaisitko monipuolista kokemusta viestinnän tekemisestä ja vahvistaa näkemystäsi suunnastasi? Haemme viestinnän harjoittelijoita mukaan osaavaan tiimiimme: sinua odottaa paitsi mahtava työyhteisö myös mahdollisuus kehittyä viestinnän ammattilaisena.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoisella hetkellä, kun viestintätoimistomme Kaiku Helsinki ja Cocomms yhdistyvät, tavoitteenamme nousta Suomen ykköstoimistoksi. Viestinnän harjoittelijana olet tärkeä osa työyhteisöämme ja tiimejämme. Meillä pääset näyttämään osaamisesi sekä oppimaan uutta laaja-alaisesti esimerkiksi viestinnän suunnittelun, yritys- ja brändiviestinnän, sisällöntuotannon ja sosiaalisen median parissa. Osallistut monipuolisesti viestintätoimiston eri tehtäviin ja asiakasprojekteihin. Harjoittelun edetessä pääset myös itse vaikuttamaan työnkuvaasi oman kiinnostuksesi mukaan.

Saatat olla etsimämme harjoittelija, jos

 • opiskelet esimerkiksi viestintää, markkinointia, kauppatieteitä tai yhteiskuntatieteitä.
 • sinulla on takana jo useampi vuosi korkeakouluopintoja.
 • sinulla on aiempaa kokemusta viestinnästä esimerkiksi töistä, järjestömaailmasta, opiskeluprojekteista tai vapaaehtoishommista.
 • heittäydyt uteliaasti uusiin haasteisiin ja vaikeampienkin aihepiirien pariin.
 • tuot rohkeasti esille omia ajatuksia ja ideoita.
 • olet vuorovaikutteinen ja hyvä tiimipelaaja.

Sisällöntuottajaharjoittelijana pääset sukeltamaan yritysten ja organisaatioiden sisällöntuotannon kirjoon syvälle – sisältömarkkinoinnista tiedotteisiin, kampanjateksteihin ja somesisältöihin.

Sinulla on:

 • erityisen notkea kynä,
 • kokemusta erilaisten sisältöjen tuottamisesta esimerkiksi kesätyö uutisdeskissä,
 • erinomainen suomen kielen taito ja
 • kova halu kehittyä harjoittelun kautta entistä taitavammaksi viestijäksi!

Kerrothan, jos sinulla on kokemusta esimerkiksi teknologia-aiheista. Erinomainen englannin kielen taito on plussaa. Jos olet aktiivinen somessa, siitäkin kannattaa mainita!

Yhteiskunnallisen viestinnän (public affairs) harjoittelijana menestyt, jos olet jo ehkä ollut aktiivinen poliittisessa puolueessa tai järjestössä. Sinulla on hyvä ymmärrys viestinnän virtauksista ja seuraat aktiivisesti yhteiskunnallista keskustelua.

Odotamme sinulta

 • kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen
 • oma-aloitteisuutta ja uteliasta asennetta
 • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Kiinnostaako sinua:

 • Kokopäiväinen harjoittelu viestintätoimistossa
 • Vauhdikas 6 kk harjoittelijaohjelma, jonka aikana koulutamme sinut konsultinaluksi
 • 1 500 euron kuukausipalkka + aika tosi hyvät työsuhde-edut
 • Mahdollisuus oppia ammattilaisilta ja tehdä loistavaa viestintää?

Jos vastaus on kyllä, meitä kiinnostaa kuulla sinusta enemmän! Hienoa, jos pystyisit aloittamaan harjoittelun mahdollisimman pian. Perehdytykset järjestämme toimistollamme Lönnrotinkadulla, mutta ison osan töistä voit hoitaa etänäkin.

Ai ketkä me?

Vain kiinnostava viesti vaikuttaa. Kasvatamme asiakkaidemme tunnettuutta ja muutamme brändimielikuvaa tekemällä heistä ja heidän asiastaan kiinnostavan.

Kaiku Helsinki ja Cocomms on myös ja ennen kaikkea joukko kovan luokan osaajia, joille töissä viihtyminen on töissä käymisen ehto. Meidät pitää vauhdissa palo tehdä hurjan kiinnostavaa viestintää.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 26.9. osoitteeseen rekry@kaikuhelsinki.fi. Mainitse otsikossa, kumpaa paikkaa haet. Kerro hakemuksessasi, mikä pitää sinut vauhdissa – mistä sytyt, mille palat ja mitä tavoittelet töissä ja töiden ulkopuolella?

Lisätietoja harjoittelusta antaa johtava konsultti, tiiminvetäjä Inari keskiviikkona 15.9. klo 12–13 ja keskiviikkona 22.9. klo 15–16, p. 043 824 0090.

Psst! Mietitkö kenties, mitä kaikkea viestintäharjoittelijan työ käytännössä on? Tutustu alta blogisarjaan, jossa vuosina 20182019 Kaiussa viestintäharjoittelijoina olleet Siiri ja Eliisa kertovat kokemuksistaan! Elias puolestaan kertoo harjoittelun aloittamisesta Cocommsissa poikkeustilan aikana.

Viestintäharjoittelijan päiväkirja

Kun uusi työ alkaa etänä

Viestintävaltameren kiinnostavimmat vinkit, caset ja ilmiöt:

Tilaa Kaikuluotain-uutiskirje