Vastakaiun logo
Tiedon tulee herättää tunnetta.

Tunne ohjaa toimintaa​​.

Toiminta tuottaa tuloksia ja muutosta​.

TIETO ILMAN VASTAKAIKUA ON ARVOTONTA. Meidän tehtävämme Vastakaiussa on löytää strategian ja muutoksen kannalta aidosti merkityksellinen tieto. Autamme hyödyntämään tietoa kiinnostavalla ja innostavalla tavalla. Intohimonamme on saada aikaan toimintaa ja toimenpiteitä, jotka vievät kohti haluttua muutosta.

Vastakaiku on elokuussa 2020 perustettu innovatiivinen tutkimustoimisto. Yhdessä Kaiku Helsingin kanssa toimimme kumppaninasi matkalla kasvuun ja menestykseen.

Nykytilanteen analysointi ja kehittämisen toimenpidesuunnitelmat

 • Tiedon kerääminen: kohderyhmät, mittauspisteet, raportointi ja analysointi​
 • Käytössä olevien mittareiden ja tavoitteiden analyysi
 • Tämänhetkinen tapa yhdistää tietoa: asiakaskokemus, henkilöstökokemus ja tulosmittarit​
 • Tiedon hyödyntämisen käytännöt: ketkä hyödyntävät, miten tietoa hyödynnetään ja mihin se vaikuttaa​

Vastakaiun tutkimuspalvelut ja selvitykset

 • Strategia, brändi ja muutos​
 • Myynti ja asiakaskokemus: nykyasiakkaat, potentiaaliset ja hävityt asiakkaat​
 • Yrityskulttuuri, johtaminen ja henkilöstökokemus
 • Kilpailijat, kumppanit ja sidosryhmät​
 • Uudistuminen ja innovaatiot​

Konsultointi ja sparraus

 • Oleellisen tiedon tunnistaminen: mitä tietoa kannattaa hyödyntää?
 • Strategisten mittaristojen ja mittareiden konsultointi sekä suunnittelu
 • Kokonaisvaltaisen mittausmallin rakentaminen tai nykyisen mallin hienosäätö​
 • Tiedon hyödyntämisprosessin suunnittelu, kehittäminen tai uudistaminen

Keitä me olemme?

Vastakaiun avainhenkilöt ovat auttaneet satoja yrityksiä ja organisaatioita toteuttamaan ja kehittämään strategioita ja vaativia muutosprosesseja. Kokemusta konsultoinnista, valmentamisesta sekä tutkimusten toteuttamisesta ja tiedon hyödyntämisestä on kertynyt yhteensä yli 30 vuotta.

Katariina Tenhunen on rohkea ja kokenut strategian ja liiketoiminnan kehittäjä ja uudistaja. Hän uskaltaa haastaa lähestymään asioita pintaa syvemmältä eikä ota ensimmäistä vastausta ainoana totuutena. Katariina auttaa löytämään ja hyödyntämään tietoa, jossa yhdistyvät faktat, innovatiiviset näkökulmat ja konkreettiset toimenpiteet. Asiakaskokemuksen syvällinen ymmärtäminen on aina ollut hänen sydäntään lähellä. Katariina on sparrannut johtoryhmiä ja auttanut yrityksiä ja yhteisöjä vaativissa strategian, myynnin ja asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittämisprosesseissa aikaansaavalla ja tuloksellisella otteella. Katariinalla on valmentaja- ja konsulttitausta viidentoista vuoden ajalta, ja hän auttaa innostavalla tavalla löytämään keinoja arjen muuttamiseksi. Vapaa-ajalla Katariina rentoutuu mökillä, nauttii valokuvaamisesta ja on ylpeä korismutsi.

katariina.tenhunen@vastakaiku.fi
050 413 2392
LinkedIn

Panu Erola kannattaa kutsua paikalle, kun edessäsi on tietotulva, josta pitäisi löytää punainen lanka ja selkeät johtopäätökset. Hänen vahvuutenaan on löytää helposti hyödynnettäviä johdon työkaluja, joilla varmistetaan muutosta aikaansaavat toimenpiteet. Panu on ollut edelläkävijä ns. vaikuttavuusmittarien kehittämisessä, joiden avulla nähdään asiakas-, henkilöstökokemuksen ja tulosmittarien väliset linkitykset. Kilpaurheilutausta kymmenottelussa Suomen kärkitasolla on tuonut Panulle kokemuksen siitä, että menestykseen ja kehittymiseen vaaditaan selkeät tavoitteet, oikein kohdistetut toimenpiteet ja tärkeimpiä asioita havainnoiva mittaaminen.  Vapaa-aika kuluu urheilun ja koirankoulutuksen merkeissä: agilityssa Panu on valmentanut ammatikseen ja kilpaillut SM-tasolla.

panu.erola@vastakaiku.fi
040 830 6642
LinkedIn