Kun tarvitset taitavaa, aikaansaavaa viestintäapua poikkeuksellisina aikoina, Kaiku vastaa huutoosi!

Kysy meiltä muun muassa seuraavia palveluja:

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ TÄSTÄ:

POIKKEUSAJAN PALVELUT KAIULTA

Esiinny vakuuttavasti verkossa -virtuaalivalmennus

Vuorovaikutus on siirtynyt nopeasti virtuaaliympäristöihin – mitä johtajan tai asiantuntijan pitää huomioida esiintymisessään vakuuttaakseen yleisönsä?

Parempia virtuaalipalavereja -valmennus

Haluaisitko käyttää virtuaalipalavereihin kulutetun ajan tehokkaammin?

Viestinnän virtuaalivalmennukset

Tarve parantaa viestintätaitoja, mutta fyysinen kokoontuminen ei nyt onnistu? Valmennamme kaikkia viestintätaitoja virtuaalisesti – kirjoittamisesta mediakohtaamisiin ja sosiaalisesta mediasta johtamisviestintään. Kaikki valmennuksemme ovat vuorovaikutteisia ja sisältävät käytännönläheistä harjoittelua.

Työpajat ja kehittäminen poikkeusolosuhteissa

Moni kehitysprojekti on tällä hetkellä oudossa tilanteessa, kun työskentelytavat ovat muuttuneet. Tuemme asiakkaitamme muuntamaan jo paikan päällä pidettäväksi sovitut työpajat etänä pidettäviksi sekä toteutamme kehitysprojektit ketterästi virtuaalisesti.

Viestinnän ja markkinoinnin kiireapu

Tarvitsetko osaavia lisäkäsiä viestinnän ja markkinoinnin toteutukseen – esimerkiksi sisällöntuotantoon tai projektien koordinointiin? Kaiun ammattilaiset ovat tottuneet hyppäämään nopeasti erilaisiin toimeksiantoihin eivätkä pelkää monimutkaisiakaan aiheita. Saat avun takuuvarmasti juuri siksi aikaa, kun tarvitset.

Sisäinen viestintä ja viestinnän organisoituminen poikkeusaikana

Poikkeusaikana organisaatio tarvitsee nopeasti reagoivaa, selkeää ja empaattista sisäistä viestintää. Tarjoamme sisäisen viestinnän tueksi pikasuunnitteluapua, jolla saatte nopeasti muuttuneen tilanteen haltuun ja vastuut sekä prosessit selkiytettyä.

Verkkokaupan vauhdittaminen

Verkkokauppojen kävijämäärät ovat tässä poikkeustilanteessa kovassa kasvussa. Monella on myös suunnitteilla perustaa verkkokauppa nopealla tahdilla. Tarjoamme verkkokaupoille laadukasta ja nopeaa sisällöntuotantoa sekä kiireapua chat-päivystykseen. Lisäksi tarjoamme apua uuden verkkokaupan pystyttämiseen.

Virtuaalitilaisuuden tai -puheenvuoron kiinnostavuusmuotoilu

Siirtyikö henkilöstöinfo, sidosryhmätilaisuus tai kevätpäivät verkkoon? Kaikkia työelämän tilaisuuksia ei ole mahdollista siirtää hamaan tulevaisuuteen. Teräväkynäiset kiinnostavuusmuotoilijamme ja virtuaaliympäristöä ymmärtävät valmentajamme auttavat sinua suunnittelemaan virtuaalisen esiintymisesi tai puheenvuorosi innostavaksi ja vaikuttavaksi. Sinun ei tarvitse olla tylsä puhuva pää!

Virtuaalinen mediatilaisuus

Kuinka järjestää kiinnostava mediatilaisuus virtuaalisesti? Kuinka varmistaa, että esitys on selkeä ja vuorovaikutteinen ja että järjestelyt rullaavat sujuvasti? Kaiulla on pitkä kokemus mediatilaisuuksien järjestämisestä – verkossa ja kasvokkain.

Kiinnostavaa someviestintää poikkeustilanteessa

Älä lopeta viestintää ja markkinointia, vaan varmista, että tavoitat oikeat kohdeyleisöt oikeissa kanavissa – heille hyödyllisillä viesteillä. Autamme sinua kiinnostavuusmuotoilemaan somesisällöt tilanteeseen sopiviksi ja löytämään toimivat kärjet. Neuvomme myös somesisältöjen kohdentamisessa ja somebudjetin sopeuttamisessa. Päivitämme kanssasi somestrategian ja –suunnitelmat.

Kriisi- ja poikkeustilaviestinnän tuki

Poikkeuksellisina aikoina organisaation viestintätaidot testataan. Sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän on oltava järjestelmällistä, ymmärrettävää ja vuorovaikutusta rakentavaa. Kokeneet, kovahermoiset kriisiviestinnän asiantuntijat tulevat avuksesi heti, kun tarvitset.

Ota yhteyttä poikkeustilaviestinnän asiantuntijoihimme tästä