Strategian jalkautus

Strategialla ei ole jalkoja, joilla juosta omin avuin henkilöstön luo. Hienoinkaan kulmahuoneessa laadittu strategiadokumentti ei saa muutosta aikaan. Tarvitaan suunnittelua, tavoitteiden kirkastamista ja tehokasta viestintää, jotta kaikki ymmärtävät oman roolinsa ja merkityksensä strategian toteuttajina.

Autamme miettimään, kuinka teet strategian organisaatiollesi ymmärrettäviksi ja innostat ihmiset, niin esimiehet kuin asiakaspalvelun väen, korulauseista tekoihin. Toteutamme strategian liittyvät viestintämateriaalit kekseliäästi ja laadukkaasti – videoista taukotilajulisteisiin. Meillä on myös vahva tutkimusosaaminen, ja pystymme selvittämään, kuinka hyvin strategiset tavoitteet organisaatiossasi tunnetaan.

Kehitämme jatkuvasti menetelmiämme. Tällä hetkellä meitä innostaa erityisesti palvelumuotoilun menetelmien hyödyntäminen strategian konkretisoinnissa!

Heräsikö kiinnostuksesi? Ole yhteydessä – jutellaan tarkemmin! Tavoitat meidät meilillä sales@kaikuhelsinki.fi tai numerosta 09 8866 6600.