Palvelumuotoiluvalmennukset ja sparraus

Palvelumuotoilu on verrattain uusi lähestymistapa Suomen viestintäkentällä. Palvelumuotoilutiimimme perehdyttää ja valmentaa viestijöitä ja organisaatioita palvelumuotoilun saloihin. Räätälöimme valmennuksia organisaatioiden tarpeiden mukaan: Haluatteko päästä kärryille, mitä palvelumuotoilu oikein on? Haluatteko päästä kokeilemaan työkaluja käytännössä? Haluatteko oppia itse lähestymistavan hyödyntämistä sparrauksen avulla?

Haluaisitko tietää lisää palvelumuotoilun roolista viestinnässä?

Pamutiimimme on laatinut oppaan, jossa vastaamme seuraaviin kysymyksiin: mitä ihmettä on palvelumuotoilu, josta kaikki puhuvat? Mitä sillä on tekemistä viestinnän kanssa? Mitä minun tulisi viestinnän ammattilaisena siitä ymmärtää? Lataa tästä oppaan digiversio!

Meillä on myös Palvelumuotoilun ystävät -uutiskirje, joka tarjoilee pamumaailman uutuuksia suoraan sähköpostiin muutaman kerran vuodessa. Liity tästä tilaajiin:


 

Keskustellaanko lisää palvelumuotoilusta ja siitä, miten se voi auttaa viestinnän kehittämistä? Ole yhteydessä! Tavoitat palvelumuotoilun asiantuntijamme meilillä elina.piskonen@kaikuhelsinki.fi tai numerosta 040 5955 271.