Mediaviestinnän valmennus ja koulutus

Osaatko muotoilla oman sanomasi mediaa kiinnostavaksi? Vakuuttaako vai vapiseeko yrityksesi johto, kun on haastattelun aika? Ymmärrätkö, miten mediakenttä on muuttumassa ja miten muutokset vaikuttavat yrityksesi viestintään?

Median pelisääntöjen tunteminen auttaa, kun haluat saada pääviestisi läpi ja rakentaa suhteita toimittajiin. Autamme sinua tunnistamaan, millaiset aiheet kiinnostavat mediaa – ja yleisöjä. Valmentajamme ovat kokeneita mediaviestinnän ammattilaisia ja pitkän uran tehneitä entisiä toimittajia.

Valmennuksissamme treenaamme tositilanteita varten, emme teoriassa. Kun harjoittelemme haastatteluja, kuvaamme ja analysoimme tilanteet yhdessä. Etsimme jokaisesta valmennettavasta oman vahvuuden, jonka varaan rakennamme vakuuttavan mediaesiintymisen. Siksi valmennuksistamme on sanottu muun muassa näin:

”Harvoin annan näin hyvää palautetta… Valmennus toimi erittäin hyvin, oli sopivan pituinen ja siitä jäi hyvä fiilis. Valmentajat olivat selvästi ammatti-ihmisiä ja osasivat asiansa erittäin hyvin.”

”Käytännönläheinen ohjaus oli erityisen hyödyllistä. Valmennukseen ei sisältynyt turhia osioita.”

”Koulutus oli hyvä ja todellakin täytti tavoitteensa. Sain uusia taitoja ja luottamusta itseeni!”

Kysy meiltä ehdotusta esimerkiksi seuravanlaisiin tarpeisiin:

  • Kuinka onnistua haastattelussa?
  • Kuinka saada toimittaja kiinnostumaan omista aiheista?
  • Kuinka järjestää onnistunut tiedotustilaisuus?
  • Kuinka laatia kiinnostava tiedote?

Heräsikö kiinnostuksesi? Ole yhteydessä – jutellaan tarkemmin! Tavoitat meidät meilillä sales@kaikuhelsinki.fi tai numerosta 09 8866 6600.