Mediatilaisuudet

Toimituksissa kiire näkyy ja tuntuu. Toimittajien työhön on tullut valtavasti uusia vaatimuksia, kun juttuja tehdään moneen eri kanavaan. Siksi medioille suunnatut tilaisuudet on suunniteltava huolella. Pohdimme kanssasi tarkasti, milloin ja millainen tilaisuus kannattaa järjestää, vai kannattaako käyttää mahdollisesti muita viestinnän keinoja.

Onnistunut mediatilaisuus on muotoiltava kiinnostavaksi. Paikalla on oltava asiantuntijoita, jotka pystyvät valaisemaan aihetta eri näkökulmista. Usein on tärkeää löytää tavallista ihmistä koskettava näkökulma, sillä se kiinnostaa medioiden kuluttajia eniten.

Visuaalisuus on entistä tärkeämpää. Media tarvitsee kuvattavaa, joko paikan päällä tilaisuudessa tai aiheeseen liittyvää kuvamateriaalia on tuotettava heille erikseen. Visuaalisen materiaalin lisäksi on tärkeää huolehtia tilaisuutta tukevien, kiinnostavien aiheiden nostoista sosiaalisen median kanaviin.

Heräsikö kiinnostuksesi? Ole yhteydessä – jutellaan tarkemmin! Tavoitat meidät meilillä sales@kaikuhelsinki.fi tai numerosta 09 8866 6600.