STRATEGINEN SUUNNITTELU JA TYÖPAJAT

Alanne asiantuntemus tulee teiltä, mutta itse voi olla vaikea nähdä, mikä siinä on kiinnostavinta ulospäin. Kun viestinne kaipaa hiomista tai aivonystyrät ideointiapua, tuomme arvokasta näkemystä ja raikkaita ajatuksia. Kokeneet strategiakonsulttimme tarttuvat härkää sarvista ja nostavat organisaationne viestit uudelle tasolle. Strategian jalkautus ja viestiminen henkilöstölle ei ole tunnetusti työ helpoimmasta päästä, ja ulkopuolinen näkemys auttaa parempiin tuloksiin. Tukeudumme luotettavaan tutkimustietoon ja asiakasymmärrykseen.

KiinnostavuusstrategiaStrategian jalkautusSuunnittelutyöpajat

PALVELUMUOTOILU

Kun toiminta on suunniteltava huolellisesti vastaamaan kohderyhmän tarpeisiin, joita organisaatiossa ei itse vielä välttämättä tiedosteta, on palvelumuotoilu paikallaan. Se auttaa luomaan kekseliäitä keinoja ja konsepteja. Palvelumuotoilun avulla vältytään turhilta asioilta, joita kohderyhmät eivät tarvitse tai ehdi käyttämään. Samalla säästyy rahaa.

Viestinnän palvelumuotoilu ja asiakasymmärrysAsiakaskokemus ja työntekijäkokemusPalvelumuotoiluvalmennukset ja sparraus

MEDIAVIESTINTÄ / PR

Mediakenttä on ollut melkoisessa turbulenssissa viime vuosina. Kun mediakanavien määrä on vähentynyt ja samaan aikaan viestintä lisääntynyt eksponentiaalisesti, käynnissä on rajaton kilpailu toimittajien huomiosta. Kekseliäät ideat, vahvat toimittajasuhteet, mediakentän tuntemus ja luovat konseptit auttavat nostamaan viestisti kohderyhmiesi kannalta keskeisiin medioihin. Meiltä löytyy näitä kaikkia – ja vielä vähän enemmänkin.

Toimittajasuhteet ja taustoittavat tapaamisetMediatilaisuudetPR-kampanjat

SISÄLLÖNTUOTANTO JA SISÄLTÖMARKKINOINTI

Sisältö on kuningas, näinhän sitä sanotaan. Ja pakko on myöntää: niin se myös on. Palveluja ja tuotteita on yhä vaan enemmän tarjolla, ja massasta on vaikea erottua. Paitsi meidän kanssamme! Luomme sinun brändillesi oikean ja tuottavan sisältöstrategian sekä tuotamme vaikuttavia sisältöjä. Sisältöjen levittämisessä hyödynnämme verkon kaikkia mahdollisuuksia somesta natiivimainontaan.

Sisältöstrategia ja sisällöntuotantoNatiivimainonta ja blogiyhteistyöVaikuttajamarkkinointi ja sisältöyhteistyö

DIGITAALINEN VIESTINTÄ JA SOSIAALINEN MEDIA

Miten kohtaat sidosryhmät sosiaalisen media kanavissa? Tänä päivänä viestintää ei ole ilman sosiaalista mediaa. Sosiaalinen media tukee yrityksen myyntiä, palvelee asiakasta ja inspiroi kohderyhmiä – silloin, kun se tehdään suunnitelmallisesti ja ajan hengessä.
Kaiun somesfinksit nostavat brändisi somen tähtitaivaalle. Ideoimme ja toteutamme kiinnostavat sisällöt ja kampanjat ja mittaamme niiden onnistumista. Luovimme yhdessä kanavaviidakossa ja suojaamme brändiäsi somekohuissa.

SomekampanjatSomestrategiaSomevalmennukset

VALMENNUKSET JA KOULUTUKSET

Pitäisikö yritysjohdon esiintyä luontevammin? Tarvitseeko yritysblogiin kirjoittavien asiantuntijoiden kynää teroittaa? Kaiulta saat valmennuksen – tai valmennusohjelman – mihin tahansa viestinnän tarpeeseen. Ymmärrämme, että valmennukseen työviikosta irrotetut hetket ovat arvokasta aikaa, jolle on saatava vastinetta. Siksi meille on tärkeää, että valmennettavat palaavat työarkeensa innostuneina ja pystyvät hyödyntämään valmennuksessa harjoiteltuja asioita heti käytännössä. Valmennusmenetelmämme ovat käytännönläheisiä ja osallistavia.

Kirjoitusvalmennus ja -koulutusMediaviestinnän koulutukset ja valmennuksetValmennusohjelma

VIESTINNÄN JA BRÄNDIN TUTKIMUKSET

Jotta viestintä kiinnostaa ja vaikuttaa, tarvitaan luotettavaa tietoa asiakkaiden, henkilöstön ja sidosryhmien tarpeista. Yrityksissä tutkitaan paljon, mutta liian usein tieto jää pöytälaatikoihin pölyttymään. Halusimme varmistaa, että tieto herättää tunnetta ja johtaa toimintaan! Siksi saimme syksyllä 2020 rinnallemme strategisen tutkimustoimisto Vastakaiun, joka tukee viestintäpalvelujamme muun muassa brändi- ja mielikuvatutkimuksille, mainetutkimuksilla, viestien läpimenon tutkimuksilla, sidosryhmätutkimuksilla, henkilöstötutkimuksilla ja asiakaskokemustutkimuksilla.

Strateginen tutkimustoimisto Vastakaiku

Lue lisää tekemistämme töistä