Meillä mukavuus syntyy ilman hölmöä henkselien paukuttelua!
Kaiku on hieno yhdistelmä kokeneita viestinnän konkareita ja uusia tulokkaita.
Kaiussa on inhimillinen henki, ja täällä työntekijöistä välitetään ihmisinä. Vaikka teemme tosissamme töitä, ketään ei pidetä tuloksentekorobottina.

Muun muassa näin me kaikulaiset kuvailemme työpaikkaamme, josta rakennamme Suomen mukavinta viestinnällistä työyhteisöä. Joukossamme on teräväkynäisiä tarinanikkareita, mediaviestinnän moniottelijoita, kylmähermoisia kriisiviestinnän neuvonantajia, sukkelia someosaajia, päteviä palvelumuotoilijoita, viisaita valmentajia… yli 30 innostuvaa ja innostavaa viestinnän ammattilaista.

Kaikki me olemme ennen kaikkea tyyppejä, joilla on sydän paikallaan: haluamme pitää asiakkaistamme hyvää huolta ja tuemme toisiamme arjen myllerryksessä. Joka vuosi lahjoitamme 10 prosenttia tuloksestamme hyväntekeväisyyteen yhdessä valitsemaamme kohteeseen.

Aaja Jonna Digitaalisen markkinointiviestinnän tekijä
Jonna on Kaiun idearikas, kielitaitoinen ja harvinaisen laajan digityökalupakin omaava markkinoinnin moniottelija. Monissa vesissä järjestökentältä mainostoimistoihin uinut Jonna uskoo Ihmisiin – hänelle empatia on viestinnän pikkumusta, never out of style. Näkemystä ei synny ilman asiakasymmärrystä, ja tämä kyky onkin parhaimmillaan pureutuessaan syvälle asiakkaan digikanaviin löytääkseen sieltä kipupisteet ja menestystarinat. Ymmärryksen pohjalta Jonnalta taipuu koko digitaalisen markkinointiviestinnän paletti strategiasta raportointiin. Jonna rentoutuu kirppiksiä penkomalla, hyvää hip hop -musiikkia kuluttamalla ja dancehallia tanssimalla.

jonna.aaja@kaikuhelsinki.fi

050 307 8622

Ahonen Katariina Operatiivinen johtaja
Katariinan tarvitset kulmaasi, kun sinun pitää saada viestintä vietyä maaliin ja tuloksia syntymään. Hän nauttii kaaoksen selkiyttämisestä, deadlineissa pysymisestä ja on loputtoman utelias oppimaan uutta asioista ja ihmisistä. Siksi hänelle onkin kertynyt kokemusta laajasta toimialakirjosta sekä repullinen hyviä käytäntöjä sen mukana. VTM:ksi ja tradenomiksi opiskellut Katariina on luotettava tekijä, joka innostaa myös muita tekemään uudella tavalla. Katariinalle on kertynyt useampi vuosi esihenkilökokemusta ja hän myös vastaa Kaiun palvelujen kehittämisestä. Töiden jälkeen Katariinan löytää harjoittelemasta puutarhanhoitoa tai kokeilemasta taijia.

katariina.ahonen@kaikuhelsinki.fi

050 587 7737

Anttila Inari Johtava konsultti
Inari löytää ratkaisun alan kuin alan viestintähaasteisiin viidentoista vuoden kokemuksella. Viestinnän ja liiketoiminnan opit hän on hakenut Englannista ja Ranskasta. Inari varmistaa, että viestintää tehdään tavoitteellisesti ja strategiaa toteuttaen ja hän seuraa valppaasti viestintäalan viimeisimpiä käänteitä. Inari on lisäksi toiminut useamman vuoden esihenkilönä; myös rekrytoinnit ja sujuva hallinto sykähdyttävät häntä. Vapaa-aikanaan hän on ikiliikkuja, joka suunnittelee seuraavia reissuja ja ratkaisee niin omia kuin kavereidenkin remontti- ja sisustushaasteita.

inari.anttila@kaikuhelsinki.fi

043 824 0090

Erola Panu Strateginen tutkimuskonsultti, Vastakaiku
Panu Erola kannattaa kutsua paikalle, kun edessäsi on tietotulva, josta pitäisi löytää punainen lanka ja selkeät johtopäätökset. Hänen vahvuutenaan on löytää helposti hyödynnettäviä johdon työkaluja, joilla varmistetaan muutosta aikaansaavat toimenpiteet. Panu on ollut edelläkävijä ns. vaikuttavuusmittarien kehittämisessä, joiden avulla nähdään asiakas-, henkilöstökokemuksen ja tulosmittarien väliset linkitykset. Kilpaurheilutausta kymmenottelussa Suomen kärkitasolla on tuonut Panulle kokemuksen siitä, että menestykseen ja kehittymiseen vaaditaan selkeät tavoitteet, oikein kohdistetut toimenpiteet ja tärkeimpiä asioita havainnoiva mittaaminen. Vapaa-aika kuluu urheilun ja koirankoulutuksen merkeissä: agilityssa Panu on valmentanut ammatikseen ja kilpaillut SM-tasolla.

panu.erola@vastakaiku.fi

040 830 6642

Franck Sanna Vuorovaikutusvalmentaja
Sanna valmentaa esiintymisen ja vuorovaikutuksen teemoja 15 vuoden vankalla kokemuksella. Vaikka esiintyminen on Sannalle mieluista, valmennuksissa hän antaa pääosan osallistujille ja laittaa heidän kehonsa ja mielensä liikkeelle monipuolisten aktivoivien menetelmien avulla. Sanna nauttii siitä, kun saa osallistujat oivaltamaan uutta ja innostumaan itsensä kehittämisestä. Sanna on pesunkestävä humanisti puheviestinnästä (FM). Hänellä on myös opettajan pätevyys sekä vahva koulutus ja osaaminen draamakasvatuksesta. Töiden jälkeen Sanna jahtaa lastensa seurana Pokémoneja, hörhöilee draamakavereiden kanssa, rämpyttelee kitaraa ja on wannabe-käsityöharrastaja.

sanna.franck@kaikuhelsinki.fi

040 531 3737

Kiuru Mari Strateginen konsultti
Mari on intohimoinen viestinnän, markkinoinnin ja mainonnan moniottelija, joka katselee maailmaa sosiaalipsykologin silmin. Sekä koulutus että parinkymmenen vuoden kokemus alalla ovat kerryttäneet työkalupakkiin lukuisia menetelmiä, joilla ihmisten mielikuviin ja käyttäytymiseen voi vaikuttaa. Melkein mikä tahansa on mahdollista, kun tiedetään, mistä lähdetään ja minne halutaan mennä. Marin vahvuuksia ovat yhteiskunnallinen markkinointiviestintä, strateginen suunnittelu ja kohderyhmäosaaminen. Vapaa-ajallaan hän tekee yhteistyötä potilasjärjestöjen sekä terveydenhuollon ja lääketieteen ammattilaisten kanssa harvinaissairauksiin liittyvien kansallisten haasteiden ratkomiseksi.

mari.kiuru@kaikuhelsinki.fi

040 5047 937

Koivisto Jukka Vanhempi neuvonantaja
Jukan erityisiä vahvuuksia ovat strategiat ja yhteiskunnallinen viestintä. Hänen osaamisensa perustuu vuosikymmenten kokemukseen yrityselämässä, mediassa, politiikassa ja elinkeinoelämän järjestöissä. Jukka on vuosien varrella luonut vahvan kontakti- ja vaikuttajaverkoston. Koulutukseltaan Jukka on Helsingin yliopistosta valmistunut valtiotieteiden tohtori. Kiinnostus tutkimukseen ja tiedemaailmaan on säilynyt edelleen hänen elämäänsä innoittavana voimana. Vapaa-ajallaan Jukka harrastaa metsänhoitoa, kalastusta ja metsästystä, johon kuuluu myös riistanhoito.

jukka.koivisto@kaikuhelsinki.fi

040 5015 305

Kuokka Kimmo Teknologiajohtaja, partneri
Jo lapsesta lähtien kaikenlaisesta teknologiasta kiinnostunut Kimmo on teknologiaviestinnän asiantuntija ja muotoilee teknologia-asiakkaiden sisällöistä medialle kiinnostavia. Varsinaisten viestinnän alan tehtävien ohella hän pitää huolen siitä, että kaikulaisten käytössä on työtehtävien mukaiset laitteet ja järjestelmät. Aiemmin Kimmo on työskennellyt muun muassa tietokantakoodarina, verkkopalvelutuottajana sekä toimittajana. Hän on ehtinyt harrastaa yrittämistä myös oman IT-alan startupin kanssa. Vapaa-ajallaan Kimmo puuhastelee bändinsä parissa tai pelaa joko jalka- tai koripalloa. Lomansa hän viettää mieluiten mökillä pötköttäen.

kimmo.kuokka@kaikuhelsinki.fi

040 574 1532

Könönen Ile Vanhempi viestintäkonsultti
Ile on identiteettivaikeuksissa kamppailevan jedi-ritarin tavoin siirtynyt ”Pimeälle puolelle” pitkän toimittajauran jälkeen. Hän on kerännyt kokemusta kameran ja mikrofonin edessä, takana ja joskus sivullakin mm. sanoma- ja aikakauslehtien, radion, STT:n ja MTV:n toimituksissa. Kaiussa Ile suunnittelee maailman parhaiden yritysten viestintää, muotoilee asiakkaiden ilosanomaa myös muita kiinnostavaan muotoon sekä valmentaa ja opastaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin yrityksiä. Vapaahetkinä Ile viihdyttää frisbeekoira Kamua, yrittää saada aikaan kelvollisia valokuvia ja käy satunnaisesti ottamassa pataan erilaisilla budosaleilla.

ile.kononen@kaikuhelsinki.fi

050 500 4869

Lehtovirta Ville Valmentaja, partneri
Insinööri viestintäalalla. Ville Lehtovirta on tehnyt viestintää jo kahdella vuosituhannella Suomessa ja ulkomailla. Hän ymmärtää, miten numeroista ja faktoista rakennetaan kiinnostava tarina. Ville on auttanut suomalaisyrityksiä maailmalle, toiminut osana kansainvälisiä viestintäorganisaatioita ja ollut perustamassa Pohjoismaista viestintäketjua. Ville on myös yksi digitaalisen asiakaskokemuksen pioneereista Suomessa ja valmentanut yli 200 organisaatiota somen hyödyntämiseen asiakaskohtaamisissa, myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä.

ville.lehtovirta@kaikuhelsinki.fi

050 3466 946

Leppänen Henri Viestinnän suunnittelija
Henri on tutkijatyyppinen kaveri, jonka intohimona on viestinnän ja brändin välinen suhde. Kiinnostus kirjalliseen ja visuaaliseen ilmaisuun on johdattanut hänet markkinointiviestinnän, digitaalisen viestinnän ja brändijohtamisen pariin. Hän uskoo, että luovan ihmisen työ ei lopu koskaan – siksi siitä pitää tehdä itselleen mieluisaa. Työkokemusta on kertynyt brändi-ilmeiden suunnittelusta, startup-maailman markkinointiviestinnästä ja graafisesta suunnittelusta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa taiteiden ja kulttuurin lisäksi pyöräilyä ja kuntoilua, koska haluaa jonain päivänä olla yhtä vahva kuin Nokia 3310.

henri.leppanen@kaikuhelsinki.fi

050 432 9556

Martikainen Reetta Visuaalinen suunnittelija
Visuaalisuuden ammattilainen Reetta muuttaa datan grafiikaksi, pureskelee strategiat kuviksi ja prosessit animaatioiksi. Takanaan Reetalla on 15 vuoden kokemus suunnittelijana niin markkinoinnin kuin viestinnänkin parissa. Reetta sujahtaa vikkelästi minkä tahansa toimialan pariin, ja mitä tylsempi aihe, sitä kiinnostavamman visualisoinnin hän siitä saa ponnistettua. Reetan terävästä kynästä tulee näkyvää jälkeä myös vapaa-ajalla, sekä väreissä että yhden viivan piirroksina.

reetta.martikainen@kaikuhelsinki.fi

040 040 5743

Marttila Jouko Hallituksen puheenjohtaja, valmentaja
Suomesta tuskin löytyy kokeneempaa ja monitaitoisempaa viestinnän ammattilaista. Hän oli BBC:n, Ylen uutisten ja A-studion jälkeen perustamassa Arvopaperi-lehteä sekä myöhemmin käynnistämässä Forbes Suomea. Siinä välissä Jouko toimi pörssi- ja pankkivalvonnan viranomaisena Helsingissä ja Lontoossa sekä vastasi Suomen Pankin viestinnästä. Vuodesta 2009 lähtien Jouko on valmentanut eri organisaatioiden esimiehiä ja asiantuntijoita haastaviin media- ja vuorovaikutustilanteisiin sekä toiminut johdon strategisena neuvonantajana. Jouko väitteli 2016 työn ohessa valtiotieteen tohtoriksi. Hän on mustan vyön judoka, joka harrastaa hiihtoa, triathlonia ja maratonjuoksua. Joukon blogi löytyy osoitteesta taloudentulkki.com

jouko.marttila@kaikuhelsinki.fi

050 5332 565

Mykrä Susan Vanhempi viestintäkonsultti
”Ai miten niin ei ole mahdollista? Tehdään siitä mahdollista! –lauseet kuuluvat eläväisen Susanin puheessa usein. Hän on kiinnostunut monesta ja monista, ja saa muutkin innostumaan ideoistaan. Susan on viestinnän ja markkinoinnin moniosaaja, ja kartuttanut kokemuksensa sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Hän hyppää nopeasti eri tilanteisiin ja tietää, kuinka viestitään vaikuttavasti eri kohderyhmille. Susan rakastaa harmoniaa ja selkeyttä, ja nauttii siksi kaaoksen kesyttämisestä sekä kriisien taltuttamisesta. Vapaa-ajallaan Susan harrastaa diskurssintutkimusta ja tohtoriopintoja sekä reissaa perheensä kanssa maailmalla, erityisesti Italiassa. Varmimmin hän rentoutuu sisustus- ja puutarhasuunnitelmia tehden sekä haaveillen. Koulutukseltaan Susan on filosofian maisteri (organisaatioiden viestintä) ja tradenomi (liiketalous ja markkinointi).

susan.mykra@kaikuhelsinki.fi

045 1060 393

Mäki Niina Palvelumuotoilija
Palvelumuotoilija, yhteiskunnallisen vaikuttamisen moniottelija ja kestävän kehityksen ammattilainen Niina innostuu vuorovaikutuksesta ja vastuullisuudesta. Parin vuosikymmenen ajan vaikuttajaviestinnän, strategisen kehittämisen ja maailman visaisimpien ongelmien asiantuntijana työskennellyt Niina on ketterä fasilitaattori ja velho verkostoituja. Aiemmin Niina on tehnyt töitä esimerkiksi kansalaisjärjestöissä sekä YK:lla. Maputoa, Pekingiä ja New Yorkia Helsingin lisäksi kodikseen kutsuva Niina on antropologi, joka uskoo palvelumuotoilun menetelmiin. Niiden soveltuvuutta hän on testannut esimerkiksi houkutellessaan Kiinaa mukaan kestävän kehityksen tavoitteiden sorvaamiseen. Vapaa-aikanaan Niina on yli satavuotiaan hirsitalon innokas sisustaja sekä kahvi- ja lähiruokafiilistelijä.

niina.maki@kaikuhelsinki.fi

044 526 5454

Palva-Väänänen Päivi Toimistopäällikkö, "justiina"
"Toimistojustiinamme” Päivi on asiakaspalvelun ja toimistotyön ammattilainen, joka pitää langat käsissään ja jolle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia. Hän pitää huolta, että kaikulaisilla on töissä hyvä olla ja hommat rullaa. Asuttuaan kymmenen vuotta ihastellen ja kauhistellen maailmanmenoa Luxemburgissa, Saksassa sekä Yhdysvalloissa, Päivi hyödyntää työssään mukaan tarttuneita oppeja ja maustaa kokemuksillaan suomalaista asiakaspalvelukulttuuria. Vapaa-ajalla Päivi zumbailee ja lenkkeilee kääpiöbulliherra Alfien kanssa. Viikonloput ja lomat rentoudutaan yleensä mökillä perheen ja ystävien parissa.

paivi.palva-vaananen@kaikuhelsinki.fi

09 8866 6600

Perttuli Pauliina Vuorovaikutusvalmentaja
Käytännönläheisestä ja innostavasta työotteestaan tunnettu Pauliina valmentaa ja kehittää vuorovaikutuksesta vaikuttavampaa. Oli kyse sitten asiakaspalvelusta, muutosviestinnästä tai melkeinpä mistä vaan, Pauliina keksii keinot, jotta asiakas voi nousta seuraavalle tasolle vuorovaikutusta kehittämällä. Pauliina taitaa fasilitoinnin ja kysyy oikeat kysymykset. Hän on valmentanut vuodesta 2005 lähtien ja on koulutukseltaan kasvatustieteiden opinnoilla höystetty FM puheviestinnästä. Vapaa-ajallaan Pauliina nauttii ystävien seurasta, perheen kanssa retkeilystä ja päivittäisestä annoksesta hyvää kirjallisuutta.

pauliina.perttuli@kaikuhelsinki.fi

044 323 8523

Piskonen Elina Palvelumuotoilujohtaja
Viestinnän palvelumuotoilun pioneeri Elina yhdistää työssään palvelumuotoilun ihmiskeskeisen lähestymistavan strategiseen viestinnän kehittämiseen. Elina uskoo vahvasti, että palvelumuotoilun menetelmiä viestinnän tekemiseen sulauttamalla luodaan aidosti vaikuttavaa, kiinnostavaa ja kohderyhmien tarpeisiin vastaavaa kekseliästä viestintää. Elina on perustanut suositun Viestinnän ja markkinoinnin palvelumuotoilijat -verkoston ja on merkittävässä roolissa tuomassa palvelumuotoilua Suomen viestintäkentälle. Hän on työskennellyt Kaiussa jo vuodesta 2008 lähtien ja on vienyt jämäkällä otteellaan lukuiset vaativat viestintähankkeet maaliin onnistuneesti.

elina.piskonen@kaikuhelsinki.fi

040 5955 271

Puustinen Petteri Kiinnostavuusmuotoilija, valmentaja, some-sfinksi
Petterin kaikkea tekemistä ohjaa kysymys ”Voisiko tämä olla vielä kiinnostavampaa?” Kun Petteri lyö sormet näppäimistölle, asiakkaalle pärskyy myyvän luovia artikkeleita, some-päivityksiä, videokäsikirjoituksia, case-tarinoita ja muuta vaikuttavaa sisältökimaraa. Petteri myös valmentaa asiakkaita kiinnostavuusmuotoilun ja sosiaalisen median koulutussessioissa ja kirittää Kaiun sisältötyötä luovuusmentorina. VTM:ksi poliittisesta historiasta päntännyt Petteri on aiemmin ahkeroinut mm. copywriterina. Työpäivän päätyttyä hänet voi bongata sähkökitaran varresta tai futiskatsomosta.

petteri.puustinen@kaikuhelsinki.fi

040 689 9191

Rinta-Kauhajärvi Taina Viestintäkonsultti
Helposti innostuvan Tainan osaamisalaa ovat markkinointiviestintä, mediasuhteet ja viestinnän suunnittelu. Monipuolista kokemusta on ehtinyt karttua myös tapahtumien järjestämisestä ja niiden viestinnästä. Taina on tottunut paiskimaan hommia laajojen ja monimutkaistenkin kokonaisuuksien kanssa. Tainan sielu lepää, kun tekstien pilkut, pisteet ja välimerkit ovat kohdillaan ja asiat on selkeästi organisoitu. Vapaa-ajallaan Taina on fiilistelijä ja elämyksien etsijä. Niitä hän metsästää jääkiekkokatsomosta, lenkkipolulta tai hyvältä festarikeikalta.

taina.rinta-kauhajarvi@kaikuhelsinki.fi

040 515 2963

Saarnivaara Pete Toimitusjohtaja
Parin vuosikymmenen ajan viestintäalalla toiminut Pete on lehmänhermoinen viestinnän neuvonantaja ja organisaattori, joka pääsee toden teolla vauhtiin kriisitilanteissa. Peten vahvuuksia ovat strateginen ajattelu, kriisiviestintä, johdon sparraus ja valmennus sekä yhteiskunnallinen viestintä. Vapaa-ajallaan Pete on epänormaalin kiinnostunut politiikasta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä – aina silloin, kun ei ole kaunokirjallisuuden tai perheen parissa (ja usein silloinkin) tai mailan varressa squash- tai sulkapallokentällä.

pete.saarnivaara@kaikuhelsinki.fi

050 568 8635

Sandrini Sari Viestintäkonsultti
Sari haaveili nuorena kirjailijan urasta, mutta päätyi kirjoittamaan juttuja ja tiedotteita asiakkaille. Sittemmin sisällöt ovat laajentuneet uusiin kanaviin ja tekstin tueksi on tullut kuva ja ääni. Sari on kärsivällinen projektipäällikkö/tuottaja, jolla on kokemusta muun muassa terveys- ja hyvinvointi sekä teknologia-alalta. Vapaa-aikaansa Sari viettää perheen ja ystävien kanssa, mielellään matkustellen Alpeilla tai Välimerellä. Vastapainona perhe-elämään Sari käy mahdollisuuksien mukaan tuulettamassa aivojaan raskaan musiikin keikoilla.

sari.sandrini@kaikuhelsinki.fi

045 1308 390

Syrman Salla Viestintäkonsultti, partneri
Uuden oppimista rakastavan Sallan taitopaletti on ainutlaatuisen laaja: mediasuhteet, markkinointiviestintä, luova ideointi, some ja valmentaminen. Hänen kynänsä on timanttisen terävä, ja hänellä on kuudes aisti kiinnostavien tarinoiden vainuamiseen asiakkailta. Hän innostuu ja innostaa – oli toimialana sitten B2B tai B2C. Salla on valmentanut vuodesta 2006 lähtien viestintää yksityisellä ja julkisella sektorilla, asiakaspalvelijoista ja asiantuntijoista ylimpään johtoon. Vapaa-aikana sydän sykkii kanssaihmisille karnevaalisamban tahtiin. Koulutus: FM + markkinointiviestinnän johtamisen erikoisammattitutkinto (suoritteilla).

salla.syrman@kaikuhelsinki.fi

050 3261 236

Tenhunen Katariina Toimitusjohtaja, Vastakaiku
Katariina Tenhunen on rohkea ja kokenut strategian ja liiketoiminnan kehittäjä ja uudistaja. Hän uskaltaa haastaa lähestymään asioita pintaa syvemmältä eikä ota ensimmäistä vastausta ainoana totuutena. Katariina auttaa löytämään ja hyödyntämään tietoa, jossa yhdistyvät faktat, innovatiiviset näkökulmat ja konkreettiset toimenpiteet. Asiakaskokemuksen syvällinen ymmärtäminen on aina ollut hänen sydäntään lähellä. Katariina on sparrannut johtoryhmiä ja auttanut yrityksiä ja yhteisöjä vaativissa strategian, myynnin ja asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittämisprosesseissa aikaansaavalla ja tuloksellisella otteella. Katariinalla on valmentaja- ja konsulttitausta viidentoista vuoden ajalta, ja hän auttaa innostavalla tavalla löytämään keinoja arjen muuttamiseksi. Vapaa-ajalla Katariina rentoutuu mökillä, nauttii valokuvaamisesta ja on ylpeä korismutsi.

katariina.tenhunen@vastakaiku.fi

050 413 2392

Toivonen Juho Viestintäkonsultti
Juho tekee työkseen Kaiku Helsingissä maailman parasta markkinointiviestintää suomeksi. Asiakasvastaavana hän kehittää digimainontaa sekä video-, some- ja mediatekemistä. Juho hoitaa asiakasvastaavan hommat oikein hyvin, ja hänen tiimissään on mukava olla. Eikä siinä vielä kaikki! Juho on maailman paras isä, kentän pisin toppari, koriksen Suomen mestari, Herttoniemen pilkkikisojen voittaja, viiden tähden purjevenekokki, kaksinkertainen viikon puhelinmyyjä ja ensimmäinen Kaisaniemen Naisvoimistelijoiden miespuolinen alumni vuodelta 1985.

juho.toivonen@kaikuhelsinki.fi

040 0753 033

Ukkonen Henna Viestinnän suunnittelija
Henna on tiedonjanoinen ja helposti innostuva tyyppi, joka löytää jotain mielenkiintoista aiheesta kuin aiheesta. Hän taitaa tiivistämisen jalon taidon ja osaa löytää olennaisen epäolennaisesta. Politiikkaa ja viestintää opiskeleva Henna on työskennellyt aiemmin toimittajana ja EU-teemojen parissa, ja häntä kiehtoo etenkin viestinnän rooli yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa. Halu itsensä haastamiseen on vaikuttanut niin Hennan työ -ja koulutusvalintoihin kuin vapaa-ajan aktiviteetteihinkin: vuonna 2020 hän on päättänyt juosta puolimaratonin ja aloittaa avantouinnin.

henna.ukkonen@kaikuhelsinki.fi

044 529 4443

Valta-Makkonen Kirsi Vanhempi viestintäkonsultti
Monissa liemissä uinut Kirsi ei pelkää tämän päivän viestinnän haasteita. Pitkän uran aikana kokemusta on kertynyt niin yritysmaailmasta kuin järjestöelämästäkin. Järjestelmällinen ja periksi antamaton ote näkyy asiakkaiden työn tuloksissa. Kirsin suhdeverkosto on sukunimen mukaisesti valtava. Koulutukseltaan Kirsi on VTM (viestintä) ja lisäksi takataskussa on pedagoginen opettajan pätevyys. Aktiivinen Kirsi harrastaa vapaa-ajalla liikuntaa, tapaa ystäviä ja lataa akkuja perheen mökillä Hämeessä.

kirsi.valta-makkonen@kaikuhelsinki.fi

050 589 7381

Vuorio-Kuokka Laura Seniorikonsultti, valmentaja
Laura on monipuolinen viestinnän ammattilainen ja kysytty valmentaja. Virkamiestaustainen viestijä innostuu kapulakielisyyden keventämisestä ja viranomaisviestinnän ketteröittämisestä sekä äänensävyn merkityksestä viestinnässä. Lauran kanssa asiakkaat oivaltavat sosiaalisen median strategisen merkityksen, innostuvat hyödyntämään eri viestintäkanavia tavoitteellisesti omassa työssään ja löytävät kiinnostavimmat kulmat omista aiheista viestimiseen. Kaiussa Laura kehittää erityisesti valmennus- ja analytiikkaosaamista. Vapaa-ajalla kehittymistä entistä paremmaksi viestijäksi tukee monipuoliset vuorovaikutustilanteet kuusihenkisen perheen äitinä.

laura.vuorio-kuokka@kaikuhelsinki.fi

040 705 3758

Vänskä Markku Viestintäkonsultti, partneri
Kansainvälisyys, laaja viestinnän osaaminen sekä strateginen johtaminen ovat Markun erityisiä vahvuuksia. Kiitosta ovat myös saaneet luovat ideat, Markulla ei ole tapana jäädä tuleen makaamaan, vaan asiaan kuin asiaan löydetään yleensä ratkaisu. Opinnot akselilla Berliini-Boston-Helsinki loivat pohjaa ja 25 vuotta alan töitä ovat jalostaneet taitoja tunnistaa kiinnostavia näkökulmia. Työn ulkopuolella maailmanmeno ja erityisesti historia kiinnostaa laajasti. Nyt kun aikuistuvien lasten harrastustoiminta ei enää haittaa vapaa-ajan viettoa, niin Markku pitää huolta kunnostaan urheilemalla monipuolisesti.

markku.vanska@kaikuhelsinki.fi

050 553 5082

Ylinen Elisa Vanhempi viestintäkonsultti
Elisa on projektinjohtamisen mestari ja monissa tiukoissa tilanteissa testattu strateginen viestijä, joka luotsaa kiemuraisimmatkin projektit loppuun asti, vakaasti ja luotettavasti. Elisa on ollut rakentamassa vaikuttavia brändejä ja innostuu aina, kun pääsee pureutumaan organisaation ytimeen – sen identiteettiin ja olemassaolon oikeutukseen. Elisa vannoo vuoropuhelun nimeen: viestintä on merkityksellistä vain, jos aidosti kuuntelemme ja keskustelemme niiden kanssa, joille haluamme viestiä. Suomen kielen vivahteikkuutta rakastavalla Elisalla on lyömätön kyky siivilöidä sekamelska selkeäksi. KTM:ksi opiskelleesta Elisasta oli tulla ammattiviulisti, mutta musiikki jatkuu rakkaana harrastuksena.

elisa.ylinen@kaikuhelsinki.fi

050 543 0039