Meillä mukavuus syntyy ilman hölmöä henkselien paukuttelua!
Kaiku on hieno yhdistelmä kokeneita viestinnän konkareita ja uusia tulokkaita.
Kaiussa on inhimillinen henki, ja täällä työntekijöistä välitetään ihmisinä. Vaikka teemme tosissamme töitä, ketään ei pidetä tuloksentekorobottina.

Muun muassa näin me kaikulaiset kuvailemme työpaikkaamme, josta rakennamme Suomen mukavinta viestinnällistä työyhteisöä. Joukossamme on teräväkynäisiä tarinanikkareita, mediaviestinnän moniottelijoita, kylmähermoisia kriisiviestinnän neuvonantajia, sukkelia someosaajia, päteviä palvelumuotoilijoita, viisaita valmentajia… yli 30 innostuvaa ja innostavaa viestinnän ammattilaista.

Kaikki me olemme ennen kaikkea tyyppejä, joilla on sydän paikallaan: haluamme pitää asiakkaistamme hyvää huolta ja tuemme toisiamme arjen myllerryksessä. Joka vuosi lahjoitamme 10 prosenttia tuloksestamme hyväntekeväisyyteen yhdessä valitsemaamme kohteeseen.

Aaja Jonna Digitaalisen markkinointiviestinnän tekijä, sometyyppi
Jonna on Kaiun idearikas, kielitaitoinen ja harvinaisen laajan digityökalupakin omaava markkinoinnin moniottelija. Monissa vesissä järjestökentältä mainostoimistoihin uinut Jonna uskoo Ihmisiin – hänelle empatia on viestinnän pikkumusta, never out of style. Näkemystä ei synny ilman asiakasymmärrystä, ja tämä nuori kyky onkin parhaimmillaan pureutuessaan syvälle asiakkaan digikanaviin löytääkseen sieltä kipupisteet ja menestystarinat. Ymmärryksen pohjalta Jonnalta taipuu niin strategiat, suunnitelmat, sisällöt kuin kamppiksetkin – monikanavaisesti. Bonuksena tältä kirppisintoilijalta saa parhaat vinkit pk-seudun second hand -skeneen.

jonna.aaja@kaikuhelsinki.fi

050 307 8622

Ahonen Katariina Operatiivinen johtaja
Katariinan tarvitset kulmaasi, kun sinun pitää saada projekti vietyä maaliin ja tuloksia syntymään. Hän nauttii kaaoksen selkiyttämisestä, deadlineissa pysymisestä ja on loputtoman utelias oppimaan uutta asioista ja ihmisistä. Siksi hänelle onkin kertynyt viestintäkokemusta laajasta toimialakirjosta sekä repullinen hyviä käytäntöjä sen mukana. VTM:ksi ja tradenomiksi opiskellut Katariina on luotettava tekijä, joka ei osaa tehdä hommiaan puolivillaisesti. Töiden jälkeen Katariinan löytää harjoittelemasta puutarhanhoitoa tai kokeilemasta taijia.

katariina.ahonen@kaikuhelsinki.fi

050 587 7737

Aikkila Eliisa Viestinnän suunnittelija
Eliisa kiinnostuu kaikesta ja kaikista ja saa kerronnallaan myös muut kiinnostumaan. Eliisan käsissä viestistä syntyy raikas ja tarpeen vaatiessa myös ravisteleva. Aiemmin Eliisa on työskennellyt toimittajana erikokoisissa ja -näköisissä sanomalehdissä, ja taitavana kirjoittajana hän sanallistaa vaikeatkin asiat ymmärrettäviksi ja kiinnostaviksi. Eliisa tuntee somemaailman ja verkkoon kirjoittamisen lainalaisuudet ja innostuu siitä, kun asioista kerrotaan oivaltavasti ja uudella tavalla. Lomalla Eliisa kiertelee kirpputoreilla, matkustaa ja murtomaahiihtää Pohjois-Suomen metsissä.

eliisa.aikkila@kaikuhelsinki.fi

0400 656 139

Anttila Inari Johtava konsultti
Inari ennakoi, suunnittelee ja pitää huolta, että asiat tapahtuvat – tavoitteita ja tarkoitusta unohtamatta. Hänen johdollaan viestintää toteutetaan suunnitelmallisesti, oikeaan aikaan ja tuloksekkaasti. Inari on kiinnostunut siitä, mitä ympärillä tapahtuu, ja hän hyppää pelkäämättä uusien aiheiden kimppuun. Inarin johtamien tiimien käsittelyssä asiakkaat mm. teknologian, asumisen, matkailun ja liikenteen aloilla ovat löytäneet itsensä kiinnostavuusmuotoilun ytimestä. Viestinnän ja liiketoiminnan opit Inari on hakenut Englannista ja Ranskasta. Vapaa-aikanaan hän on ikiliikkuja, joka suunnittelee seuraavia reissuja ja ratkaisee niin omia kuin kavereidenkin sisustushaasteita.

inari.anttila@kaikuhelsinki.fi

043 824 0090

Franck Sanna Vuorovaikutusvalmentaja
Sanna valmentaa esiintymisen ja vuorovaikutuksen teemoja 15 vuoden vankalla kokemuksella. Vaikka esiintyminen on Sannalle mieluista, valmennuksissa hän antaa pääosan osallistujille ja laittaa heidän kehonsa ja mielensä liikkeelle monipuolisten aktivoivien menetelmien avulla. Sanna nauttii siitä, kun saa osallistujat oivaltamaan uutta ja innostumaan itsensä kehittämisestä. Sanna on pesunkestävä humanisti puheviestinnästä (FM). Hänellä on myös opettajan pätevyys sekä vahva koulutus ja osaaminen draamakasvatuksesta. Töiden jälkeen Sanna jahtaa lastensa seurana Pokémoneja, hörhöilee draamakavereiden kanssa, rämpyttelee kitaraa ja on wannabe-käsityöharrastaja.

sanna.franck@kaikuhelsinki.fi

040 531 3737

Kestilä Maija Viestintäkonsultti
Laadukasta kahvia hörppien Maija löytää jutusta kuin jutusta mielenkiintoisen tai tuoreen kulman. Kahvikupin lisäksi tällä mimmillä pysyy lujasti kädessä kynä, puhelin ja organisointikapula. Maija taikoo ilmiöitä Pohjoismaiden suurimmasta kahvitapahtumasta, matkailuun, asumiseen ja teknologiaan hyvillä fiiliksillä. Ilmiöistä syntyy tarinoita, joita Maija kertoo parhaiten paperilla, kansien välissä, läppärin tai tv:n ruudulla tai somekanavissa. Kahviaddiktiotaan Maija hoitaa joogalla, pilateksella, elokuvien katselulla ja teolla sekä erilaisilla urheilulajeilla.

maija.kestila@kaikuhelsinki.fi

040 0266 808

Kirvesniemi Elina Viestinnän suunnittelija
Elina innostuu aiheesta kuin aiheesta – ja rakastaa luovaa duunia. Kirjoittavana toimittajana työskennellyt Elina tuntee laajasti suomalaista mediakenttää maakunnista valtakunnalliseen uutismediaan. Elinalla on erinomainen uutisvainu, ja hän löytää tarinalle aina ytimekkään kärjen. Elinaa motivoi uuden oppiminen ja hyvien ideoiden oivaltaminen. Kulttuuria ja kestävyysjuoksua fiilistelevä Elina viihtyy vapaa-aikanaan parhaiten lenkkipolulla tai rock-keikoilla.

elina.kirvesniemi@kaikuhelsinki.fi

045 6383 207

Kiuru Mari Strateginen konsultti
Mari on intohimoinen viestinnän, markkinoinnin ja mainonnan moniottelija, joka katselee maailmaa sosiaalipsykologin silmin. Sekä koulutus että noin 20 vuoden kokemus alalla ovat kerryttäneet työkalupakkiin lukuisia menetelmiä, joilla ihmisten mielikuviin ja käyttäytymiseen voi vaikuttaa. Melkein mikä tahansa on mahdollista, kunhan tiedetään, mistä lähdetään ja minne halutaan mennä. Tästä syystä Marilla on myös vahvaa tutkimusosaamista. Vapaa-ajalla Mari osallistuu yhdistystoimintaan, purjehtii perinnepurjelaivoilla ja kunnostaa mummonmökkiä metsän keskellä. Harjun laelta näkee horisontin.

mari.kiuru@kaikuhelsinki.fi

040 5047 937

Koivisto Jukka Vanhempi neuvonantaja
Jukan erityisiä vahvuuksia ovat strategiat ja yhteiskunnallinen viestintä. Hänen osaamisensa perustuu vuosikymmenten kokemukseen yrityselämässä, mediassa, politiikassa ja elinkeinoelämän järjestöissä. Jukka on vuosien varrella luonut vahvan kontakti- ja vaikuttajaverkoston. Koulutukseltaan Jukka on Helsingin yliopistosta valmistunut valtiotieteiden tohtori. Kiinnostus tutkimukseen ja tiedemaailmaan on säilynyt edelleen hänen elämäänsä innoittavana voimana. Vapaa-ajallaan Jukka harrastaa metsänhoitoa, kalastusta ja metsästystä, johon kuuluu myös riistanhoito.

jukka.koivisto@kaikuhelsinki.fi

040 5015 305

Kuokka Kimmo Teknologiajohtaja, partneri
Jo lapsesta lähtien kaikenlaisesta teknologiasta kiinnostunut Kimmo on teknologiaviestinnän asiantuntija ja pitää huolen siitä, että kaikulaisten käytössä on työtehtävien mukaiset laitteet ja järjestelmät. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa tietokantakoodarina, verkkopalvelutuottajana sekä freelance-toimittajana, ja hänen kirjoituksiaan on julkaistu useissa eri lehdissä. Vapaa-ajallaan Kimmo puuhastelee bändinsä parissa tai pelaa joko jalka- tai koripalloa. Lomansa hän viettää mieluiten mökillä pötköttäen.

kimmo.kuokka@kaikuhelsinki.fi

040 574 1532

Könönen Ile Vanhempi viestintäkonsultti
Ile on identiteettivaikeuksissa kamppailevan jedi-ritarin tavoin siirtynyt ”Pimeälle puolelle” pitkän toimittajauran jälkeen. Hän on kerännyt kokemusta kameran ja mikrofonin edessä, takana ja joskus sivullakin mm. sanoma- ja aikakauslehtien, radion, STT:n ja MTV:n toimituksissa. Kaiussa Ile suunnittelee maailman parhaiden yritysten viestintää, muotoilee asiakkaiden ilosanomaa myös muita kiinnostavaan muotoon sekä valmentaa ja opastaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin yrityksiä. Vapaahetkinä Ile viihdyttää frisbeekoira Kamua, yrittää saada aikaan kelvollisia valokuvia ja käy satunnaisesti ottamassa pataan erilaisilla budosaleilla.

ile.kononen@kaikuhelsinki.fi

050 500 4869

Lehtovirta Ville Valmentaja, partneri
Insinööri viestintäalalla. Ville Lehtovirta on tehnyt viestintää jo kahdella vuosituhannella Suomessa ja ulkomailla. Hän ymmärtää, miten numeroista ja faktoista rakennetaan kiinnostava tarina. Ville on auttanut suomalaisyrityksiä maailmalle, toiminut osana kansainvälisiä viestintäorganisaatioita ja ollut perustamassa Pohjoismaista viestintäketjua. Ville on myös yksi digitaalisen asiakaskokemuksen pioneereista Suomessa ja valmentanut yli 200 organisaatiota somen hyödyntämiseen asiakaskohtaamisissa, myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä.

ville.lehtovirta@kaikuhelsinki.fi

050 3466 946

Leppänen Henri Viestinnän suunnittelija
Henri on tutkijatyyppinen kaveri, jonka intohimona on viestinnän ja brändin välinen suhde. Kiinnostus kirjalliseen ja visuaaliseen ilmaisuun on johdattanut hänet markkinointiviestinnän, digitaalisen viestinnän ja brändijohtamisen pariin. Hän uskoo, että luovan ihmisen työ ei lopu koskaan – siksi siitä pitää tehdä itselleen mieluisaa. Työkokemusta on kertynyt brändi-ilmeiden suunnittelusta, startup-maailman markkinointiviestinnästä ja graafisesta suunnittelusta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa taiteiden ja kulttuurin lisäksi pyöräilyä ja kuntoilua, koska haluaa jonain päivänä olla yhtä vahva kuin Nokia 3310.

henri.leppanen@kaikuhelsinki.fi

050 432 9556

Martikainen Reetta Visuaalinen suunnittelija
Vanhempainvapaalla. Visuaalisuuden ammattilainen Reetta muuttaa datan grafiikaksi, pureskelee strategiat kuviksi ja prosessit animaatioiksi. Takanaan Reetalla on 15 vuoden kokemus suunnittelijana niin markkinoinnin kuin viestinnänkin parissa. Reetta sujahtaa vikkelästi minkä tahansa toimialan pariin, ja mitä tylsempi aihe, sitä kiinnostavamman visualisoinnin hän siitä saa ponnistettua. Reetan terävästä kynästä tulee näkyvää jälkeä myös vapaa-ajalla, sekä väreissä että yhden viivan piirroksina.

reetta.martikainen@kaikuhelsinki.fi

040 040 5743

Marttila Jouko Hallituksen puheenjohtaja, valmentaja
Suomesta tuskin löytyy kokeneempaa ja monitaitoisempaa viestinnän ammattilaista. Hän oli BBC:n, Ylen uutisten ja A-studion jälkeen perustamassa Arvopaperi-lehteä sekä myöhemmin käynnistämässä Forbes Suomea. Siinä välissä Jouko toimi pörssi- ja pankkivalvonnan viranomaisena Helsingissä ja Lontoossa sekä vastasi Suomen Pankin viestinnästä. Vuodesta 2009 lähtien Jouko on valmentanut eri organisaatioiden esimiehiä ja asiantuntijoita haastaviin media- ja vuorovaikutustilanteisiin sekä toiminut johdon strategisena neuvonantajana. Jouko väitteli 2016 työn ohessa valtiotieteen tohtoriksi. Hän on mustan vyön judoka, joka harrastaa hiihtoa, triathlonia ja maratonjuoksua. Joukon blogi löytyy osoitteesta taloudentulkki.com

jouko.marttila@kaikuhelsinki.fi

050 5332 565

Mykrä Susan Asiakasvastaava
Susan on viestinnän ja markkinoinnin moniosaaja, joka on kartuttanut kokemuksensa sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Susan tietää, kuinka viestintä hoidetaan vaikuttavasti, brändi kirkastetaan timanttiseksi ja asiakkaat pidetään tyytyväisinä. Koska Susan rakastaa harmoniaa ja selkeyttä, hän innostuu kaaoksen kesyttämisestä, umpisolmujen avaamisesta sekä kriisien taltuttamisesta. Vapaa-ajallaan Susan mieluiten reissaa perheensä kanssa maailmalla, erityisesti Italiassa. Varmimmin hän rentoutuu sisustus- ja puutarhasuunnitelmia tehden sekä mökillä takkatulta tuijotellen. Koulutukseltaan Susan on filosofian maisteri ja tradenomi.

susan.mykra@kaikuhelsinki.fi

045 1060 393

Mäki Niina Palvelumuotoilija
Palvelumuotoilija, yhteiskunnallisen vaikuttamisen moniottelija ja kestävän kehityksen ammattilainen Niina innostuu vuorovaikutuksesta ja vastuullisuudesta. Parin vuosikymmenen ajan vaikuttajaviestinnän, strategisen kehittämisen ja maailman visaisimpien ongelmien asiantuntijana työskennellyt Niina on ketterä fasilitaattori ja velho verkostoituja. Aiemmin Niina on tehnyt töitä esimerkiksi kansalaisjärjestöissä sekä YK:lla. Maputoa, Pekingiä ja New Yorkia Helsingin lisäksi kodikseen kutsuva Niina on antropologi, joka uskoo palvelumuotoilun menetelmiin. Niiden soveltuvuutta hän on testannut esimerkiksi houkutellessaan Kiinaa mukaan kestävän kehityksen tavoitteiden sorvaamiseen. Vapaa-aikanaan Niina on yli satavuotiaan hirsitalon innokas sisustaja sekä kahvi- ja lähiruokafiilistelijä.

niina.maki@kaikuhelsinki.fi

044 526 5454

Palva-Väänänen Päivi Toimistoassistentti, "justiina"
"Toimistojustiinamme” Päivi on asiakaspalvelun ja toimistotyön ammattilainen, joka pitää langat käsissään ja jolle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia. Hän pitää huolta, että kaikulaisilla on töissä hyvä olla ja hommat rullaa. Asuttuaan kymmenen vuotta ihastellen ja kauhistellen maailmanmenoa Luxemburgissa, Saksassa sekä Yhdysvalloissa, Päivi hyödyntää työssään mukaan tarttuneita oppeja ja maustaa kokemuksillaan suomalaista asiakaspalvelukulttuuria. Vapaa-ajalla Päivi zumbailee ja lenkkeilee kääpiöbulliherra Alfien kanssa. Viikonloput ja lomat rentoudutaan yleensä mökillä perheen ja ystävien parissa.

paivi.palva-vaananen@kaikuhelsinki.fi

09 8866 6600

Perttuli Pauliina Vuorovaikutusvalmentaja
Käytännönläheisestä ja innostavasta työotteestaan tunnettu Pauliina valmentaa ja kehittää vuorovaikutuksesta vaikuttavampaa. Oli kyse sitten asiakaspalvelusta, muutosviestinnästä tai melkeinpä mistä vaan, Pauliina keksii keinot, jotta asiakas voi nousta seuraavalle tasolle vuorovaikutusta kehittämällä. Pauliina taitaa fasilitoinnin ja kysyy oikeat kysymykset. Hän on valmentanut vuodesta 2005 lähtien ja on koulutukseltaan kasvatustieteiden opinnoilla höystetty FM puheviestinnästä. Vapaa-ajallaan Pauliina nauttii ystävien seurasta, perheen kanssa retkeilystä ja päivittäisestä annoksesta hyvää kirjallisuutta.

pauliina.perttuli@kaikuhelsinki.fi

044 323 8523

Piskonen Elina Palvelumuotoilujohtaja
Viestinnän palvelumuotoilun pioneeri Elina yhdistää työssään palvelumuotoilun ihmiskeskeisen lähestymistavan strategiseen viestinnän kehittämiseen. Elina uskoo vahvasti, että palvelumuotoilun menetelmiä viestinnän tekemiseen sulauttamalla luodaan aidosti vaikuttavaa, kiinnostavaa ja kohderyhmien tarpeisiin vastaavaa kekseliästä viestintää. Elina on perustanut suositun Viestinnän ja markkinoinnin palvelumuotoilijat -verkoston ja on merkittävässä roolissa tuomassa palvelumuotoilua Suomen viestintäkentälle. Hän on työskennellyt Kaiussa jo vuodesta 2008 lähtien ja on vienyt jämäkällä otteellaan lukuiset vaativat viestintähankkeet maaliin onnistuneesti.

elina.piskonen@kaikuhelsinki.fi

040 5955 271

Puustinen Petteri Kiinnostavuusmuotoilija, valmentaja, some-sfinksi
Kylmänrauhallinen Petteri ei mielellään pidä meteliä itsestään, mutta asiakkaista sitäkin enemmän. Kun Petteri lyö sormet näppäimistölle, ruudulle pärskyy huippuunsa asti kiinnostavuusmuotoiltuja tarinoita, artikkeleita, some-päivityksiä, videokäsikirjoituksia ja muuta kirjavaa sisältökimaraa. Petteri myös valmentaa ja inspiroi mm. kiinnostavuusmuotoilun ja sosiaalisen median koulutussessioissa. VTM:ksi poliittisesta historiasta päntännyt Petteri on aiemmin ahkeroinut mm. copywriterina. Työpäivän päätyttyä hänet voi bongata sähkökitaran varresta tai futiskatsomosta.

petteri.puustinen@kaikuhelsinki.fi

040 689 9191

Rinta-Kauhajärvi Taina Viestintäkonsultti
Helposti innostuvan Tainan osaamisalaa ovat markkinointiviestintä, mediasuhteet ja viestinnän suunnittelu. Monipuolista kokemusta on ehtinyt karttua myös tapahtumien järjestämisestä ja niiden viestinnästä. Taina on tottunut paiskimaan hommia laajojen ja monimutkaistenkin kokonaisuuksien kanssa. Tainan sielu lepää, kun tekstien pilkut, pisteet ja välimerkit ovat kohdillaan ja asiat on selkeästi organisoitu. Vapaa-ajallaan Taina on fiilistelijä ja elämyksien etsijä. Niitä hän metsästää jääkiekkokatsomosta, lenkkipolulta tai hyvältä festarikeikalta.

taina.rinta-kauhajarvi@kaikuhelsinki.fi

040 515 2963

Saarnivaara Pete Toimitusjohtaja
Parin vuosikymmenen ajan viestintäalalla toiminut Pete on lehmänhermoinen viestinnän neuvonantaja ja organisaattori, joka pääsee toden teolla vauhtiin kriisitilanteissa. Peten vahvuuksia ovat strateginen ajattelu, kriisiviestintä, johdon sparraus ja valmennus sekä yhteiskunnallinen viestintä. Vapaa-ajallaan Pete on epänormaalin kiinnostunut politiikasta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä – aina silloin, kun ei ole kaunokirjallisuuden tai perheen parissa (ja usein silloinkin) tai mailan varressa squash- tai sulkapallokentällä.

pete.saarnivaara@kaikuhelsinki.fi

050 568 8635

Sandrini Sari Viestintäkonsultti
Sari haaveili nuorena kirjailijan urasta, mutta päätyi kirjoittamaan juttuja ja tiedotteita asiakkaille. Sittemmin sisällöt ovat laajentuneet uusiin kanaviin ja tekstin tueksi on tullut kuva ja ääni. Sari on kärsivällinen projektipäällikkö/tuottaja, jolla on kokemusta muun muassa terveys- ja hyvinvointi sekä teknologia-alalta. Vapaa-aikaansa Sari viettää perheen ja ystävien kanssa, mielellään matkustellen Alpeilla tai Välimerellä. Vastapainona perhe-elämään Sari käy mahdollisuuksien mukaan tuulettamassa aivojaan raskaan musiikin keikoilla.

sari.sandrini@kaikuhelsinki.fi

045 1308 390

Syrman Salla Viestintäkonsultti, partneri
Uuden oppimista rakastavan Sallan taitopaletti on ainutlaatuisen laaja: mediasuhteet, markkinointiviestintä, luova ideointi, some ja valmentaminen. Hänen kynänsä on timanttisen terävä, ja hänellä on kuudes aisti kiinnostavien tarinoiden vainuamiseen asiakkailta. Hän innostuu ja innostaa – oli toimialana sitten B2B tai B2C. Salla on valmentanut vuodesta 2006 lähtien viestintää yksityisellä ja julkisella sektorilla, asiakaspalvelijoista ja asiantuntijoista ylimpään johtoon. Vapaa-aikana sydän sykkii kanssaihmisille karnevaalisamban tahtiin. Koulutus: FM + markkinointiviestinnän johtamisen erikoisammattitutkinto (suoritteilla).

salla.syrman@kaikuhelsinki.fi

050 3261 236

Toivonen Juho Viestintäkonsultti
Juho auttaa palveluita keskustelemaan, tiimejä oppimaan ja sisältöjä loistamaan. Hänen kanssa työn tekemisestä tekee kivaa onnistumiset ja positiivinen hyvä fiilis. Hänen vahvuus on kanavakirjava strateginen markkinointiviestintä. Juho tykkää sellaisista asioista kuin perhe, bokseri-koirat, fudis, koris, purjehdus, kitaran rämpytys ja Alpit. Juho on KTM (Johtaminen ja organisaatiot) sekä #vauhdissa #innoissaan. Elokuuhun 2019 asti Juho viettää perhevapaita.

juho.toivonen@kaikuhelsinki.fi

040 0753 033

Valta-Makkonen Kirsi Vanhempi viestintäkonsultti
Monissa liemissä uinut Kirsi ei pelkää tämän päivän viestinnän haasteita. Pitkän uran aikana kokemusta on kertynyt niin yritysmaailmasta kuin järjestöelämästäkin. Järjestelmällinen ja periksi antamaton ote näkyy asiakkaiden työn tuloksissa. Kirsin suhdeverkosto on sukunimen mukaisesti valtava. Koulutukseltaan Kirsi on VTM (viestintä) ja lisäksi takataskussa on pedagoginen opettajan pätevyys. Aktiivinen Kirsi harrastaa vapaa-ajalla liikuntaa, tapaa ystäviä ja lataa akkuja perheen mökillä Hämeessä.

kirsi.valta-makkonen@kaikuhelsinki.fi

050 589 7381

Vuorio-Kuokka Laura Valmentaja, johdon somekonsultti
Laura on monipuolinen viestinnän ammattilainen ja kysytty valmentaja. Virkamiestaustainen viestijä innostuu kapulakielisyyden keventämisestä ja viranomaisviestinnän ketteröittämisestä. Laura tuntee sosiaalisen median kanavat sekä uudet sometrendit kuin omat taskunsa ja hänellä onkin aina viimeisin tieto siitä, kuinka näitä voidaan tuloksellisesti hyödyntää organisaatioiden viestinnässä ja asiakaspalvelussa. Lauran kanssa asiakkaat oivaltavat some-strategian kriittisimmät tekijät ja innostuvat hyödyntämään somea tavoitteellisesti työssään. Vapaa-aikanaan Laura viestii Viesti ry:n hallituksessa ja kehittyy entistä paremmaksi viestijäksi kuusihenkisen perheen äitinä.

laura.vuorio-kuokka@kaikuhelsinki.fi

040 705 3758

Vänskä Markku Viestintäkonsultti, partneri
Kansainvälisyys, laaja viestinnän osaaminen sekä strateginen johtaminen ovat Markun erityisiä vahvuuksia. Kiitosta ovat myös saaneet luovat ideat, Markulla ei ole tapana jäädä tuleen makaamaan, vaan asiaan kuin asiaan löydetään yleensä ratkaisu. Opinnot akselilla Berliini-Boston-Helsinki loivat pohjaa ja 25 vuotta alan töitä ovat jalostaneet taitoja tunnistaa kiinnostavia näkökulmia. Työn ulkopuolella maailmanmeno ja erityisesti historia kiinnostaa laajasti. Nyt kun aikuistuvien lasten harrastustoiminta ei enää haittaa vapaa-ajan viettoa, niin Markku pitää huolta kunnostaan urheilemalla monipuolisesti.

markku.vanska@kaikuhelsinki.fi

050 553 5082

Ylinen Elisa Asiakasvastaava
Elisa on projektinjohtamisen mestari ja monissa tiukoissa tilanteissa testattu strateginen viestijä, joka luotsaa kiemuraisimmatkin projektit loppuun asti, vakaasti ja luotettavasti. Elisa on ollut rakentamassa vaikuttavia brändejä ja innostuu aina, kun pääsee pureutumaan organisaation ytimeen – sen identiteettiin ja olemassaolon oikeutukseen. Elisa vannoo vuoropuhelun nimeen: viestintä on merkityksellistä vain, jos aidosti kuuntelemme ja keskustelemme niiden kanssa, joille haluamme viestiä. Suomen kielen vivahteikkuutta rakastavalla Elisalla on lyömätön kyky siivilöidä sekamelska selkeäksi. KTM:ksi opiskelleesta Elisasta oli tulla ammattiviulisti, mutta musiikki jatkuu rakkaana harrastuksena.

elisa.ylinen@kaikuhelsinki.fi

050 543 0039