Meillä mukavuus syntyy ilman hölmöä henkselien paukuttelua!
Kaiku on hieno yhdistelmä kokeneita viestinnän konkareita ja uusia tulokkaita.
Kaiussa on inhimillinen henki, ja täällä työntekijöistä välitetään ihmisinä. Vaikka teemme tosissamme töitä, ketään ei pidetä tuloksentekorobottina.

Muun muassa näin me kaikulaiset kuvailemme työpaikkaamme, josta rakennamme Suomen mukavinta viestinnällistä työyhteisöä. Joukossamme on teräväkynäisiä tarinanikkareita, mediaviestinnän moniottelijoita, kylmähermoisia kriisiviestinnän neuvonantajia, sukkelia someosaajia, päteviä palvelumuotoilijoita, viisaita valmentajia…

Tänä keväänä yhdistymme viestintätoimisto Cocommsin kanssa – ja pian löydät meidät kaikki 50 osaajaa samoilta sivuilta yhteisen nimen alla. Siihen asti voit tutustua Kaiku Helsingin väkeen näillä sivuilla ja Cocommsin porukkaan täällä. Käytännössä toimimme kaikki jo samassa toimistossa, yhteisissä tiimeissä!

Kaikki me olemme ennen kaikkea tyyppejä, joilla on sydän paikallaan: haluamme pitää asiakkaistamme hyvää huolta ja tuemme toisiamme arjen myllerryksessä. Joka vuosi lahjoitamme 10 prosenttia tuloksestamme hyväntekeväisyyteen yhdessä valitsemaamme kohteeseen.

Aalto-Setälä Pauli Hallituksen puheenjohtaja, osakas
Pauli on erittäin kokenut median ja viestinnän huippuammattilainen. Hän aloitti uransa journalistina sota-alueilla, on ollut kolmesti päätoimittajana ja johtanut media-ja markkinointiyhtiöitä Suomessa ja maailmalla 25 vuotta. Oppeja on kerätty johtajana Nelosella, Kotimaa-konsernissa, Allerissa, Dentsussa, Iltalehdessä ja MTV:llä. Paulin intohimona on viestintä, jota muutosjohtajana on oppinut käyttämään tärkeimpänä työvälineenään. Pauli on kirjoittanut neljä tietokirjaa, voittanut neljä Venlaa ja opettaa Turun Kauppakorkeassa disruptiojohtamista. Ahneena uudelle hän opiskelee parhaillaan sovittelijaksi ja meripelastajaksi, jotta ”musta olisi enemmän hyötyä muille”. Kysy Paulia kaikkein vaativimpien strategioiden ja tilanteiden sparraajaksi.
Ahonen Katariina Vanhempi viestintäkonsultti, operatiivinen johtaja
Katariinan tarvitset kulmaasi, kun sinun pitää saada viestintä vietyä maaliin ja tuloksia syntymään. Hän nauttii kaaoksen selkiyttämisestä, deadlineissa pysymisestä ja on loputtoman utelias oppimaan uutta asioista ja ihmisistä. Siksi hänelle onkin kertynyt kokemusta laajasta toimialakirjosta sekä repullinen hyviä käytäntöjä sen mukana. VTM:ksi ja tradenomiksi opiskellut Katariina on luotettava tekijä, joka innostaa myös muita tekemään uudella tavalla. Katariinalle on kertynyt useampi vuosi esihenkilökokemusta ja hän myös vastaa Kaiun palvelujen kehittämisestä. Töiden jälkeen Katariinan löytää harjoittelemasta puutarhanhoitoa tai kokeilemasta taijia.

katariina.ahonen@kaikuhelsinki.fi

050 587 7737

Erola Panu Strateginen tutkimuskonsultti, tutkimustoimisto Vastakaiku
Panu Erola kannattaa kutsua paikalle, kun edessäsi on tietotulva, josta pitäisi löytää punainen lanka ja selkeät johtopäätökset. Hänen vahvuutenaan on löytää helposti hyödynnettäviä johdon työkaluja, joilla varmistetaan muutosta aikaansaavat toimenpiteet. Panu on ollut edelläkävijä ns. vaikuttavuusmittarien kehittämisessä, joiden avulla nähdään asiakas-, henkilöstökokemuksen ja tulosmittarien väliset linkitykset. Kilpaurheilutausta kymmenottelussa Suomen kärkitasolla on tuonut Panulle kokemuksen siitä, että menestykseen ja kehittymiseen vaaditaan selkeät tavoitteet, oikein kohdistetut toimenpiteet ja tärkeimpiä asioita havainnoiva mittaaminen. Vapaa-aika kuluu urheilun ja koirankoulutuksen merkeissä: agilityssa Panu on valmentanut ammatikseen ja kilpaillut SM-tasolla.

panu.erola@vastakaiku.fi

040 830 6642

Franck Sanna Vuorovaikutusvalmentaja
Sanna valmentaa esiintymisen ja vuorovaikutuksen teemoja 15 vuoden vankalla kokemuksella. Vaikka esiintyminen on Sannalle mieluista, valmennuksissa hän antaa pääosan osallistujille ja laittaa heidän kehonsa ja mielensä liikkeelle monipuolisten aktivoivien menetelmien avulla. Sanna nauttii siitä, kun saa osallistujat oivaltamaan uutta ja innostumaan itsensä kehittämisestä. Sanna on pesunkestävä humanisti puheviestinnästä (FM). Hänellä on myös opettajan pätevyys sekä vahva koulutus ja osaaminen draamakasvatuksesta. Töiden jälkeen Sanna jahtaa lastensa seurana Pokémoneja, hörhöilee draamakavereiden kanssa, rämpyttelee kitaraa ja on wannabe-käsityöharrastaja.

sanna.franck@kaikuhelsinki.fi

040 531 3737

Kiuru Mari Strateginen konsultti
Mari on intohimoinen viestinnän, markkinoinnin ja mainonnan moniottelija, joka katselee maailmaa sosiaalipsykologin silmin. Sekä koulutus että parinkymmenen vuoden kokemus alalla ovat kerryttäneet työkalupakkiin lukuisia menetelmiä, joilla ihmisten mielikuviin ja käyttäytymiseen voi vaikuttaa. Melkein mikä tahansa on mahdollista, kun tiedetään, mistä lähdetään ja minne halutaan mennä. Marin vahvuuksia ovat yhteiskunnallinen markkinointiviestintä, strateginen suunnittelu ja kohderyhmäosaaminen. Vapaa-ajallaan hän tekee yhteistyötä potilasjärjestöjen sekä terveydenhuollon ja lääketieteen ammattilaisten kanssa harvinaissairauksiin liittyvien kansallisten haasteiden ratkomiseksi.

mari.kiuru@kaikuhelsinki.fi

040 5047 937

Koivisto Jukka Vanhempi neuvonantaja
Jukan erityisiä vahvuuksia ovat strategiat ja yhteiskunnallinen viestintä. Hänen osaamisensa perustuu vuosikymmenten kokemukseen yrityselämässä, mediassa, politiikassa ja elinkeinoelämän järjestöissä. Jukka on vuosien varrella luonut vahvan kontakti- ja vaikuttajaverkoston. Koulutukseltaan Jukka on Helsingin yliopistosta valmistunut valtiotieteiden tohtori. Kiinnostus tutkimukseen ja tiedemaailmaan on säilynyt edelleen hänen elämäänsä innoittavana voimana. Vapaa-ajallaan Jukka harrastaa metsänhoitoa, kalastusta ja metsästystä, johon kuuluu myös riistanhoito.

jukka.koivisto@kaikuhelsinki.fi

040 5015 305

Kujala Tyttielina Viestinnän suunnittelija
Tyttielina on helposti innostuva sisällöntuottaja, joka nauttii vaihtuvista haasteista. Onneksi kirjoittajan elämään kuuluu taustatyötä ja haastatteluja, muuten hänen pitäisi vaihtaa hommia! Tyttielina kirjoittaa ja editoi tekstiä, joka vaikuttaa ja tekee hyvää. Hän konseptoi ja suunnittelee sisältöjä sekä soluttautuu mielellään julkaisuympäristöjä tai palveluja ideoiviin tiimeihin. Pitkä kokemus journalistisista sisällöistä, sisältömarkkinoinnista ja asiakasmediasta antaa perspektiiviä ja hyvää pohjaa uusille sisältöprojekteille. Tyttielina on myös tuore liiketalouden tradenomi Haaga-Heliasta. Opintojen ansiosta esimerkiksi asiakaskokemus ja kohderyhmän tarpeet ovat nyt hänelle entistäkin tärkeämpiä. Vapaa-ajallaan Tyttielina pelaa naisten harrastefutista ja käy kuntosalilla. Notkeaa mieltä sparraavat perhe, englanninspringerspanieli ja juniorijalkapallojoukkue.

tyttielina.kujala@kaikuhelsinki.fi

045 358 2055

Kuokka Kimmo Teknologiajohtaja, osakas
Jo lapsesta lähtien kaikenlaisesta teknologiasta kiinnostunut Kimmo on teknologiaviestinnän asiantuntija ja muotoilee teknologia-asiakkaiden sisällöistä medialle kiinnostavia. Varsinaisten viestinnän alan tehtävien ohella hän pitää huolen siitä, että kaikulaisten käytössä on työtehtävien mukaiset laitteet ja järjestelmät. Aiemmin Kimmo on työskennellyt muun muassa tietokantakoodarina, verkkopalvelutuottajana sekä toimittajana. Hän on ehtinyt harrastaa yrittämistä myös oman IT-alan startupin kanssa. Vapaa-ajallaan Kimmo puuhastelee bändinsä parissa tai pelaa joko jalka- tai koripalloa. Lomansa hän viettää mieluiten mökillä pötköttäen.

kimmo.kuokka@kaikuhelsinki.fi

040 574 1532

Könönen Ile Vanhempi viestintäkonsultti
Ile on identiteettivaikeuksissa kamppailevan jedi-ritarin tavoin siirtynyt ”Pimeälle puolelle” pitkän toimittajauran jälkeen. Hän on kerännyt kokemusta kameran ja mikrofonin edessä, takana ja joskus sivullakin mm. sanoma- ja aikakauslehtien, radion, STT:n ja MTV:n toimituksissa. Kaiussa Ile suunnittelee maailman parhaiden yritysten viestintää, muotoilee asiakkaiden ilosanomaa myös muita kiinnostavaan muotoon sekä valmentaa ja opastaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin yrityksiä. Vapaahetkinä Ile viihdyttää frisbeekoira Kamua, yrittää saada aikaan kelvollisia valokuvia ja käy satunnaisesti ottamassa pataan erilaisilla budosaleilla.

ile.kononen@kaikuhelsinki.fi

050 500 4869

Lampimäki Mari Viestintäkonsultti
Mari on utelias ja uudesta innostuva markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa sanoja ja nauttii sisällöntuotannosta. Marilla on monipuolinen ymmärrys markkinoinnista, sillä hän on työskennellyt niin mainostoimistossa, digimarkkinoinnin parissa kuin asiakkaankin puolella. Työskenneltyään pitkään projektijohtajana Mari on myös tottunut pitelemään lankoja käsissään. Tämä todellinen markkinoinnin ”sekatyöläinen” on hoitanut muun muassa brändiuudistuksia ja erilaisia markkinoinnin toteutuksia aina pakkauksista messuosastoihin ja vastuullisuusraporteista mainoksiin eri kanavissa. Puhuminen ja hyvät keskustelut ovat Marille elämän suola, jopa siinä määrin, että joskus läheisten mielestä vähempikin suola riittäisi. Työkavereiden mukaan Mari on kannustava ja reilu tyyppi, jonka huumori piristää harmaimmankin päivän. Maria inspiroivat uudet ruokatrendit ja -paikat, sillä hyvä ruoka on Marille intohimo. Unelmiensa vapaapäivänä Mari kävisi ihanilla brunsseilla nauttimassa herkullisista ruoista ystävien kanssa ja kiertelisi kirppareilla. Ympäristöasiat ja kiertotalous kun ovat muutenkin lähellä Marin sydäntä.

mari.lampimaki@kaikuhelsinki.fi

040 508 9009

Lehtovirta Ville Valmentaja, osakas
Insinööri viestintäalalla. Ville Lehtovirta on tehnyt viestintää jo kahdella vuosituhannella Suomessa ja ulkomailla. Hän ymmärtää, miten numeroista ja faktoista rakennetaan kiinnostava tarina. Ville on auttanut suomalaisyrityksiä maailmalle, toiminut osana kansainvälisiä viestintäorganisaatioita ja ollut perustamassa Pohjoismaista viestintäketjua. Ville on myös yksi digitaalisen asiakaskokemuksen pioneereista Suomessa ja valmentanut yli 200 organisaatiota somen hyödyntämiseen asiakaskohtaamisissa, myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä.

ville.lehtovirta@kaikuhelsinki.fi

050 3466 946

Martikainen Reetta Visuaalinen suunnittelija
Visuaalisuuden ammattilainen Reetta muuttaa datan grafiikaksi, pureskelee strategiat kuviksi ja prosessit animaatioiksi. Takanaan Reetalla on 15 vuoden kokemus suunnittelijana niin markkinoinnin kuin viestinnänkin parissa. Reetta sujahtaa vikkelästi minkä tahansa toimialan pariin, ja mitä tylsempi aihe, sitä kiinnostavamman visualisoinnin hän siitä saa ponnistettua. Reetan terävästä kynästä tulee näkyvää jälkeä myös vapaa-ajalla, sekä väreissä että yhden viivan piirroksina.

reetta.martikainen@kaikuhelsinki.fi

040 040 5743

Marttila Jouko Valmentaja, perustajaosakas
Suomesta tuskin löytyy kokeneempaa ja monitaitoisempaa viestinnän ammattilaista. Hän oli BBC:n, Ylen uutisten ja A-studion jälkeen perustamassa Arvopaperi-lehteä sekä myöhemmin käynnistämässä Forbes Suomea. Siinä välissä Jouko toimi pörssi- ja pankkivalvonnan viranomaisena Helsingissä ja Lontoossa sekä vastasi Suomen Pankin viestinnästä. Vuodesta 2009 lähtien Jouko on valmentanut eri organisaatioiden esimiehiä ja asiantuntijoita haastaviin media- ja vuorovaikutustilanteisiin sekä toiminut johdon strategisena neuvonantajana. Jouko väitteli 2016 työn ohessa valtiotieteen tohtoriksi. Hän on mustan vyön judoka, joka harrastaa hiihtoa, triathlonia ja maratonjuoksua. Joukon blogi löytyy osoitteesta taloudentulkki.com

jouko.marttila@kaikuhelsinki.fi

050 5332 565

Palva-Väänänen Päivi Toimistopäällikkö, "justiina"
"Toimistojustiinamme” Päivi on asiakaspalvelun ja toimistotyön ammattilainen, joka pitää langat käsissään ja jolle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia. Hän pitää huolta, että kaikulaisilla on töissä hyvä olla ja hommat rullaa. Asuttuaan kymmenen vuotta ihastellen ja kauhistellen maailmanmenoa Luxemburgissa, Saksassa sekä Yhdysvalloissa, Päivi hyödyntää työssään mukaan tarttuneita oppeja ja maustaa kokemuksillaan suomalaista asiakaspalvelukulttuuria. Vapaa-ajalla Päivi zumbailee ja lenkkeilee kääpiöbulliherra Alfien kanssa. Viikonloput ja lomat rentoudutaan yleensä mökillä perheen ja ystävien parissa.

paivi.palva-vaananen@kaikuhelsinki.fi

09 8866 6600

Perttuli Pauliina Vuorovaikutusvalmentaja
Käytännönläheisestä ja innostavasta työotteestaan tunnettu Pauliina valmentaa ja kehittää vuorovaikutuksesta vaikuttavampaa. Oli kyse sitten asiakaspalvelusta, muutosviestinnästä tai melkeinpä mistä vaan, Pauliina keksii keinot, jotta asiakas voi nousta seuraavalle tasolle vuorovaikutusta kehittämällä. Pauliina taitaa fasilitoinnin ja kysyy oikeat kysymykset. Hän on valmentanut vuodesta 2005 lähtien ja on koulutukseltaan kasvatustieteiden opinnoilla höystetty FM puheviestinnästä. Vapaa-ajallaan Pauliina nauttii ystävien seurasta, perheen kanssa retkeilystä ja päivittäisestä annoksesta hyvää kirjallisuutta.

pauliina.perttuli@kaikuhelsinki.fi

044 323 8523

Punkari Mira Vanhempi palvelumuotoilija
Mira on helposti innostuva ja palvelumuotoilun voimaan uskova jokapaikanhöylä. Hän on vakuuttunut, että ihmisten arki helpottuu palvelumuotoilun yleistymisen myötä, kun palvelut suunnitellaan sopimaan ihmisen ajatusmalliin eikä toisinpäin. Palvelumuotoilun, projektinhallinnan ja esittävän taiteen ammattilaisena Mira osaa katsoa asioita monesta näkökulmasta. Käyttäjäystävällisen tietojenkäsittelyn tutkinnon lisäksi hän on laventanut näkökulmaansa esittävän taiteen tutkinnolla sekä psykologian ja matematiikan opinnoilla. Miralla on pitkä tausta tietojärjestelmähankkeiden parista. Viime vuosina hän on kehittänyt teatterimenetelmiä palvelumuotoilun tarpeisiin. Vapaa-ajalla Mira harrastaa näyttelemistä, ohjaamista tai rämpii pusikossa perheensä yhteisen harrastuksen, frisbeegolfin, parissa.

mira.punkari@kaikuhelsinki.fi

045 8408 213

Ruikka Siiri Viestintäkonsultti
Siiri on ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Markkinointia pääaineena opiskelleelle KTM:lle hyvä asiakaskokemus on kaiken lähtökohta. Viestinnässä Siiriä kiehtoo se, miten sillä vaikutetaan kokemusten muodostumiseen. Aikaisemmin myös järjestö- ja finanssipuolella työskennelleen Siirin käsissä erilaiset projektit etenevät vauhdikkaasti ja varmasti eteenpäin. Omassa työssä ilahduttavat tiimityöllä saavutetut raikkaat ideat, selkeät viestit ja hedelmälliset tulokset. Vapaalla Siiri rentoutuu urheilun ja ulkoilun parissa. Kaikki vuodenajat tarjoavat mielenkiintoista tekemistä ulkosalla!

siiri.ruikka@kaikuhelsinki.fi

050 491 2578

Saarnivaara Pete Toimitusjohtaja, osakas
Parin vuosikymmenen ajan viestintäalalla toiminut Pete on lehmänhermoinen viestinnän neuvonantaja ja organisaattori, joka pääsee toden teolla vauhtiin kriisitilanteissa. Peten vahvuuksia ovat strateginen ajattelu, kriisiviestintä, johdon sparraus ja valmennus sekä yhteiskunnallinen viestintä. Vapaa-ajallaan Pete on epänormaalin kiinnostunut politiikasta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä – aina silloin, kun ei ole kaunokirjallisuuden tai perheen parissa (ja usein silloinkin) tai mailan varressa squash- tai sulkapallokentällä.

pete.saarnivaara@kaikuhelsinki.fi

050 568 8635

Salminen Annina Markkinointiviestinnän suunnittelija, digimarkkinointi
Annina on puuttuva pala tiimiisi, kun haluat tavoittaa kohderyhmäsi digitaalisissa kanavissa. Hänen vahvuuksia ovat sisällöntuotanto ja mainonta erityisesti somessa. Asiakastyöstä ja vaihtuvista tilanteista nauttivaa Anninaa puhuttelee erityisesti asiakaskokemuksen kehittäminen sekä pitkän aikavälin strateginen työskentely tulosten saavuttamiseksi. Empaattinen lähestymistapa ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ovat Anninan työskentelyn kulmakiviä. Asiakastyön lisäksi Annina vastaa Kaiun oman markkinoinnin toteutuksesta. ”Oikean” työn lisäksi KTM:ksi valmistunut Annina on monesti löytänyt itsensä erilaisten tapahtumien ideoinnista ja järjestämisestä. Vapaa-ajalla työlle hyvää vastapainoa tuovat lasten kanssa touhuamisen lisäksi aerobic- ja tanssiharrastus sekä ystävien kanssa vietetyt kahvihetket.

annina.salminen@kaikuhelsinki.fi

050 405 8735

Salomaa Henri Viestinnän suunnnittelija
Henriä ei ole keitetty vielä yhdessäkään liemessä, mutta lähes kaikesta muusta on kokemusta. Toisin sanoen, Henri vastaa siitä, että asiakkaiden tekstit ovat kiinnostavia ja materiaalit pursuavat idearikkaita oivalluksia. Työtaustaa löytyy yli kymmenen vuoden verran muun muassa Helsingin Sanomien toimituksesta sekä Sanoman kaupallisen digikehityksen tiimistä. Kansainvälisyyttä on karttunut erilaisista EU-hankkeista sekä yrityskonsultoinnista Kiinasta. Digitalisaation ja yhteiskunnan rajapinta sytyttää, ja Tampereen yliopiston gradussaan Henri tutki yhdenvertaisuuden toteutumista Suomen kaupunkien palveluiden digitalisaatiossa. Henrillä on myös medianomin (journalismi) tutkinto Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta.

henri.salomaa@kaikuhelsinki.fi

040 507 7277

Sandrini Sari Asiantuntija, viestintä ja asiakasymmärrys
Sari yhdistää työssään kattavaa viestinnän osaamista asiakasymmärrykseen ja digitaalisen markkinoinnin tuntemiseen. Hänen vahvuuksiaan ovat asiakasymmärryksen kerääminen ja tutkimustiedon tiivistäminen, projektinhallinta ja viestinnän konseptointi. Viestinnästä hänen kokemuksensa ulottuu monipuolisten sisältöjen suunnittelusta mediasuhteisiin ja viestinnän strategiseen suunnitteluun. Vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien parissa, mielellään matkustellen Alpeilla tai Välimerellä.

sari.sandrini@kaikuhelsinki.fi

045 130 8390

Spolander Elisa Viestintäharjoittelija
Elisa on sisällöntuotantoon erikoistunut viestinnän moniosaaja, jonka tarkoissa näpeissä syntyvät niin kirjalliset kuin visuaalisetkin työt. Parhaimmillaan hän on monimutkaisten aiheiden yksinkertaistamisessa ja sosiaalisen median sisältöjen suunnittelussa. Yhteiskuntatieteiden maisteriksi valmistuneella Elisalla on aikaisempaa työkokemusta sekä lifestyle-lehtien toimituksista että julkisen sektorin viestinnästä: monipuolisen taustansa ansiosta hänelle on kehittynyt erinomainen viestinnällinen muuntautumiskyky ja taito luoda sisältöjä erilaisille kohderyhmille. Vapaa-ajallaan Elisa etsii aarteita kirpputoreilta ja rentoutuu mieluiten hyvien elokuvien ja kokkailun parissa.

elisa.spolander@kaikuhelsinki.fi

050 472 5178

Syrman Salla Vanhempi viestintäkonsultti, valmentaja, osakas
Salla rakastaa työtään – ja se näkyy tuloksissa sekä asiakkaiden palautteissa! Hänellä on lähes 15 vuoden kokemus viestinnän kehittämisestä erilaisissa organisaatioissa. Taitopaletti on laaja: viestinnän strateginen suunnittelu, mediaviestintä, markkinointiviestintä, äänensävyasiat, valmentaminen. Sallalla on kuudes aisti kiinnostavien tarinoiden vainuamiseen, ja hän keksii aina sinnikkäästi tien esteiden yli. Hän on harvinainen yhdistelmä luovaa voimaa ja kykyä puskea projektit särmästi maaliin. Asiakastyön ohella Salla johtaa Kaiun omaa markkinointia. Vapaa-aikana akut latautuvat joogamatolla ja luonnossa. Koulutustausta: FM (kielet ja kielitiede), toimittajalinja, sosiaalipsykologian opintoja, markkinointiviestinnän johtamisen erikoisammattitutkinto.

salla.syrman@kaikuhelsinki.fi

050 3261 236

Tenhunen Katariina Toimitusjohtaja, tutkimustoimisto Vastakaiku
Katariina Tenhunen on rohkea ja kokenut strategian ja liiketoiminnan kehittäjä ja uudistaja. Hän uskaltaa haastaa lähestymään asioita pintaa syvemmältä eikä ota ensimmäistä vastausta ainoana totuutena. Katariina auttaa löytämään ja hyödyntämään tietoa, jossa yhdistyvät faktat, innovatiiviset näkökulmat ja konkreettiset toimenpiteet. Asiakaskokemuksen syvällinen ymmärtäminen on aina ollut hänen sydäntään lähellä. Katariina on sparrannut johtoryhmiä ja auttanut yrityksiä ja yhteisöjä vaativissa strategian, myynnin ja asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittämisprosesseissa aikaansaavalla ja tuloksellisella otteella. Katariinalla on valmentaja- ja konsulttitausta viidentoista vuoden ajalta, ja hän auttaa innostavalla tavalla löytämään keinoja arjen muuttamiseksi. Vapaa-ajalla Katariina rentoutuu mökillä, nauttii valokuvaamisesta ja on ylpeä korismutsi.

katariina.tenhunen@vastakaiku.fi

050 413 2392

Ukkonen Henna Opintovapaalla

henna.ukkonen@kaikuhelsinki.fi

044 529 4443

Valta-Makkonen Kirsi Strateginen valmennuskonsultti
Monissa liemissä uinut Kirsi ei pelkää tämän päivän viestinnän haasteita. Pitkän uran aikana kokemusta on kertynyt niin yritysmaailmasta kuin järjestöelämästäkin. Järjestelmällinen ja periksi antamaton ote näkyy asiakkaiden työn tuloksissa. Kirsin suhdeverkosto on sukunimen mukaisesti valtava. Koulutukseltaan Kirsi on VTM (viestintä) ja lisäksi takataskussa on pedagoginen opettajan pätevyys. Aktiivinen Kirsi harrastaa vapaa-ajalla liikuntaa, tapaa ystäviä ja lataa akkuja perheen mökillä Hämeessä.

kirsi.valta-makkonen@kaikuhelsinki.fi

050 589 7381

Vuorio-Kuokka Laura Valmennusliiketoiminnan johtaja, seniorikonsultti, valmentaja
Laura on monipuolinen viestinnän ammattilainen ja kysytty valmentaja. Virkamiestaustainen viestijä innostuu kapulakielisyyden keventämisestä ja viranomaisviestinnän ketteröittämisestä sekä äänensävyn merkityksestä viestinnässä. Lauran kanssa asiakkaat oivaltavat sosiaalisen median strategisen merkityksen, innostuvat hyödyntämään eri viestintäkanavia tavoitteellisesti omassa työssään ja löytävät kiinnostavimmat kulmat omista aiheista viestimiseen. Kaiussa Laura kehittää erityisesti valmennus- ja analytiikkaosaamista. Vapaa-ajalla kehittymistä entistä paremmaksi viestijäksi tukee monipuoliset vuorovaikutustilanteet kuusihenkisen perheen äitinä.

laura.vuorio-kuokka@kaikuhelsinki.fi

040 705 3758

Vänskä Markku Vanhempi viestintäkonsultti, osakas
Kansainvälisyys, laaja viestinnän osaaminen sekä strateginen johtaminen ovat Markun erityisiä vahvuuksia. Kiitosta ovat myös saaneet luovat ideat, Markulla ei ole tapana jäädä tuleen makaamaan, vaan asiaan kuin asiaan löydetään yleensä ratkaisu. Opinnot akselilla Berliini-Boston-Helsinki loivat pohjaa ja 25 vuotta alan töitä ovat jalostaneet taitoja tunnistaa kiinnostavia näkökulmia. Työn ulkopuolella maailmanmeno ja erityisesti historia kiinnostaa laajasti. Nyt kun aikuistuvien lasten harrastustoiminta ei enää haittaa vapaa-ajan viettoa, niin Markku pitää huolta kunnostaan urheilemalla monipuolisesti.

markku.vanska@kaikuhelsinki.fi

050 553 5082

Ylinen Elisa Vanhempi viestintäkonsultti, tiiminvetäjä
Elisa on projektinjohtamisen mestari ja monissa tiukoissa tilanteissa testattu strateginen viestijä, joka luotsaa kiemuraisimmatkin projektit loppuun asti, vakaasti ja luotettavasti. Elisa on ollut rakentamassa vaikuttavia brändejä ja innostuu aina, kun pääsee pureutumaan organisaation ytimeen – sen identiteettiin ja olemassaolon oikeutukseen. Elisa vannoo vuoropuhelun nimeen: viestintä on merkityksellistä vain, jos aidosti kuuntelemme ja keskustelemme niiden kanssa, joille haluamme viestiä. Suomen kielen vivahteikkuutta rakastavalla Elisalla on lyömätön kyky siivilöidä sekamelska selkeäksi. KTM:ksi opiskelleesta Elisasta oli tulla ammattiviulisti, mutta musiikki jatkuu rakkaana harrastuksena.

elisa.ylinen@kaikuhelsinki.fi

050 543 0039

Äikäs Taru Hallinnollinen assistentti
Taru on todellinen superorganisaattori, jolla taatusti pysyvät värikkäät langat käsissä. Monipuoliset tehtävät hoituvat häneltä suomen lisäksi myös englanniksi. Nykyisissä tehtävissä Taru hyödyntää aiempaa kokemustaan muun muassa hallinnollisista tehtävistä, toimien apuna myös asiakaspalvelussa sekä myynnin ja markkinoinnin tukitehtävissä. Vapaa-ajallaan Taru pitää käsillä tekemisestä, käsityöt ja leivonta ovatkin hänen lempipuuhia.

taru.aikas@kaikuhelsinki.fi

050 436 1065