Vattenfall – “Energia-asiantuntija esille”

21.05.2017

Vattenfall – Energia-asiantuntija

Tiedätkö, mitä tehdä ilmalämpöpumpulle, jos ulkona on -30 astetta pakkasta? Tai miten voit säästää energiaa helposti samaan aikaan kotona, kun lomailet kesämökillä? Oletko koskaan miettinyt, että kylppäri voi jopa homehtua, jos se on liian kylmä? Kaikki nämä ja lukuisia muita energiaan liittyviä asiantuntijavinkkejä tarjoaa Vattenfallin energia-asiantuntija.

Vattenfallin tavoite on olla harkintajoukossa aina, kun ihminen tekee sähköyhtiövalintaa. Tähän päästään positioitumalla energiafiksuksi toimijaksi, joka on asiantuntija energiansäästössä.

Tuotamme jatkuvasti ajankohtaista asiantuntijasisältöä energiansäästöön liittyvistä teemoista. Autamme Vattenfallin asiantuntijoita pääsemään haastateltavaksi merkittäviin medioihin. Lisäksi tuemme mediaviestinnällä laajoja markkinointiviestintäkampanjoita. Viestinnän punaisena lankana toimii käytännönläheiset vinkit tavallisille suomalaisille. Vinkkejä noudattamalla kaikki voivat saada aikaan huomattavia säästöjä ja oppivat käyttämään energiaa fiksusti.