Tule meille harjoittelijaksi!

20.10.2014

Pete Saarnivaara

Koulutamme sinut konsultinaluksi. Ensimmäinen harjoittelijaohjelma käynnistyy joulukuussa ja sen haku umpeutuu 7. marraskuuta.

Kaiku lyhyesti

Kaiku Helsinki on Suomen johtava valmentava viestintätoimisto. Suunnittelemme, toteutamme ja valmennamme media- ja vaikuttajaviestintää, myyntiviestintää, sisäistä viestintää sekä sosiaalisen median asiakaskohtaamisia. Asiakkainamme on niin yrityksiä, järjestöjä kuin julkishallintoakin.

Mitä etsimme?

Haemme hyvää harjoittelijaa tai paria puolen vuoden mittaiseen harjoitteluun. Olet hyvä harjoittelija, jos tulet meille innokkaana tarttumaan toimeen ja oppimaan uutta. Hyötyä on viestinnän opinnoista ja kokemuksesta – oli se sitten töistä, opiskeluprojekteista tai vapaaehtoishommista. Tykkään kovasti, jos osoitat hakemuksessasi laajaa yleissivistystä. Sosiaalisen median osaamisesta ja perinteisen median ymmärryksestä on apua. Ja kirjoittaa pitää osata. Suomeksi ainakin. Hyvästä englannin kielen osaamisesta on hyötyä.
Kuulisin mielelläni myös mahdollisesta erikoisosaamisesta tai kiinnostuksen aiheista, vaikkapa IT-alan, kuluttajabrändien, järjestöjen, julkishallinnon tai politiikan ymmärryksestä. 

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Harjoitteluohjelman, joka sisältää käytännön tekemistä, ohjausta ja sisäistä valmennusta.
  • Monipuolista viestintätyötä kiinnostavien asiakkaiden kanssa.
  • Palkan ja kunnon työvälineet.
  • Mukavan porukan, joka saattaa lämpimällä säällä haastaa sinut mölkkyturnaukseen, räntäsateella taas selviytymistehtävään.

Mitä teet käytännössä?

Saattaa olla, että joudut joskus keittämään kahvia tai täyttämään tiskikoneen. Niin joudun minäkin. Päätyösi on kuitenkin osallistua Kaiun harjoittelijaohjelmaan. Se tarkoittaa sitä, että teet asiakastöitä kahden tai useamman tiimimme kanssa viestintäkonsulttien, tiiminvetäjän ja partnerien ohjauksessa, sekä osallistut harjoittelijaohjelmaan kuuluviin sisäisiin valmennuksiin.
Aloitat hommat todennäköisesti laatimalla erilaisia raportteja ja selvityksiä, jakelemalla tiedotteita sekä päivittämällä jakelulistoja. Heti alkuvaiheessa kirjoitat erilaisia tekstejä suomeksi ja englanniksi. Todennäköisesti tulet myös kokoamaan valmennusmateriaaleja, valmistelemaan valmennuksia tai työpajoja sekä avustamaan tapahtumajärjestelyissä. Jos pääset nopeasti jyvälle hommista, ehdit mukaan myös viestintästrategioiden, -suunnitelmien ja -konseptien ideointiin ja toteuttamiseen sekä tarjousten laatimiseen.

Millaisia haluamme olla?

Tässä kohtaa on tapana luetella adjektiiveja firman arvoista. Minusta sellainen on aina tuntunut jotenkin geneeriseltä (enkä sitä paitsi tahdo muistaa niitä kaikkia). Mutta nämä ainakin ovat todennettavissa olevia faktoja: Työterveyskyselyymme vastasi 19 ihmistä. Heistä 18 oli sitä mieltä, että johtaminen Kaiussa on oikeudenmukaista. Yksi ei osannut sanoa. Kaikki vastaajat olivat sitä mieltä, että Kaiussa saa työhön tukea, neuvoja ja apua. Työterveystalomme mukaan nuo olivat poikkeuksellisen hyviä tuloksia asiantuntijayrityksessä. Pieni huolenaihe on, että työ saattaa ajoittain olla henkisesti kuormittavaa, kun vastuuntuntoiset ja innostuneet ihmiset tekevät parhaansa asiakkaiden eteen, vaikka vaatimukset olisivat kuinka mahdottomia.

Näköalapaikka

löytyy sekä neukkareista että avokonttorin perältä. Hyvät näkymät niin Töölönkadun, Dagmarinkadun kuin Museokadunkin suuntaan. Rautatieasemalle 10 minuutin kävelymatka.

Hakemukset

ensimmäiseen harjoittelijaohjelmaan voi lähettää 7.11.2014 mennessä osoitteeseen pete.saarnivaara@kaikuhelsinki.fi. CV:n näkisin mielelläni myös.

Unohtuiko jotain?

Todennäköisesti, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Minulle voi soittaa tai lähettää sähköpostia. Vastaan sähköpostiin mahdollisimman pian ja puhelinnumeroon 050 568 8635 ainakin näinä aikoina: to 23.10. klo 13-16 ja to 30.10. klo 9.30-11.30.

Viestintävaltameren kiinnostavimmat vinkit, caset ja ilmiöt:

Tilaa Kaikuluotain-uutiskirje