Representing: uusi harjoittelijamme Elina!

09.01.2017

Kaiku Helsinki

Syksyllä haimme vauhdikkaita harjoittelijoita. Vuoden alusta meitä saapui ilahduttamaan Elina Kirvesniemi, jolta ei vauhtia puutu: hän on tuore yhteiskuntatieteiden maisteri, klassisen linjan pianisti, kestävyysjuoksija ja rockmusiikin suuri ystävä.

Mikä on taustasi?

“Olen opiskellut journalistiikkaa Tampereella, ja valmistuin viime jouluna. Vahvin osaamiseni on tekstillisessä tuottamisessa – juttuja on tullut tehtyä laidasta laitaan. Eniten olen tehnyt uutisjuttuja, ja se on ehkä se oma vahvuus.

Kansainvälisyys kiinnostaa. Sen takia vietin aikoinaan välivuoden Englannissa ja olin vaihdossa Espanjassa. Pidän kovasti reissaamisesta, ja lähden maailmalle aina kun kukkaro sen sallii. Nyt haaveilen erityisesti pidemmästä Etelä-Amerikan matkasta.

Olen taustaltani klassisen linjan pianisti. Musiikki on se ykkösjuttu, ja käyn aktiivisesti keikoilla. Kestävyysjuoksulla on myös erityinen paikka sydämessäni.”

Miksi Kaiku Helsinki?

“Halusin löytää keväälle viestintäharkkapestin, jotta oppisin mahdollisimman paljon alasta. Tuntuu, että täällä on rautaisia osaajia, joilta voi oppia laadukasta tekemistä. Olin vaikuttunut myös siitä, miten paljon erilaisia asioita Kaiku tekee, ja ajattelin että kartuttaisin täällä osaamistani monipuolisesti.

Vaikuttaa siltä, että Kaiussa ihmiset viihtyvät. Työyhteisön viihtyvyys on aina ollut itselle tärkeä juttu. Puoli vuotta olisi pitkä aika viettää ankeiden tyyppien kanssa.”

Mitä odotat harjoittelulta?

“Haluan oppia viestintämaailmasta. Koska olen aikaisemmin ollut töissä lehtipuolella, en ole tiennyt käytännössä millaista viestintätoimiston arki on. Erityisesti minua kiinnostavat sisältömarkkinointi ja some, ja niiden tarjoamat mahdollisuudet.”

Mikä on haaveammattisi?

“Haluaisin työssäni pystyä yhdistämään viestinnän ja kulttuurin, tekstillisen osaamisen ja luovan puolen. Kulttuuriorganisaation viestintäpuolella työskenteleminen olisi yksi aika kova vaihtoehto.”

Tervetuloa joukkoomme, Elina!


Piditkö tästä artikkelista? Saattaisit pitää myös näistä:

Mikä pitää sinut #vauhdissa? Tule meille harjoittelijaksi! – “Vaikka vauhti kiihtyy, työkavereihin voi luottaa. Meillä kaikki ideat saavat kaikua – ja kuka tahansa toimarista harkkariin voi olla idean alkulähde.”

Real talk: Kaiun ensimmäiset harjoittelijat esittäytyvät – “Harjoittelijoilta tiedusteltiin muunmuassa heidän karaokebravuurejaan.”

Meistä tuli muurarei… viestintäkonsultteja – “Tätä työtä ei tehdä yksin. Omaa asiantuntemusta tärkeämpää on pystyä hankkimaan asiakkaalle nopeasti se asiantuntemus, joka tuloksiin tarvitaan.”

Kuva: Jonna Aaja / Kaiku Helsinki

Viestintävaltameren kiinnostavimmat vinkit, caset ja ilmiöt:

Tilaa Kaikuluotain-uutiskirje