Ööö, tuotanoinniin, mentäiskö vaikka, ööö, kahville teijän neukkariin?

11.08.2014

Juho Toivonen

Vastaisitko otsikon kysymykseen myöntävästi, vaikka et ennestään tuntisi kysyjää kovin hyvin? Millainen deitti Kaiku on? Millainen itsetunto Kaiulla on? Millainen persoona Kaiku on? Näitä asioita potentiaaliset asiakkaamme miettivät kilpailuttaessaan viestintätoimistoja. Selvitimme mietinnän tueksi, millaisesta Kaiusta räätälöimme tiimin, johon asiakkaan on helppo rakastua. Käytimme apuna verkosta löytyneitä testejä.

Kaiun persoona

Nokian uutiset oli ystävällisesti julkaissut persoonallisuustestin, jolla päästiin suoraan asian ytimeen. Testin mukaan Kaiku on ulospäin suuntautunut, looginen ja päättäväinen. Kaiku näkee suuren kuvan, ja epämääräisyys, kaoottisuus sekä tehottomuus saavat Kaiun tarttumaan asioihin ja laittamaan ne järjestykseen. Prosessissa Kaiku saattaa vahingoittaa toisten ihmisten omanarvon tunnetta. Kaiku elää jatkuvassa kamppailussa miettien, miten sovitetaan inhimillinen elementti ja luovuus yhteen sen kanssa, että maailmaan saataisiin järjestys.

Kaiun itsetunto

Porauduimme syvemmälle sipulin seuraavaan kerrokseen selvittämään itsetuntoa. Suhdesoppa-parisuhdesivustolta löytyi sopiva itsetuntotesti. Testin mukaan Kaiun seurassa on helppo olla. Hyvän ja terveen itsetunnon tueksi ei tarvita turhaa vallankäyttöä, alistamista, vähättely tai nolaamista. Kaiku pystyy hyväksymään toisten erilaisuuden ja sen vahvuudet ovat joustavuudessa ratkaista ongelmia, kyvyssä sietää ongelmia ja uskalluksessa ottaa riskejä. Kaiku näkee ongelmat muutoksen alkuna.

RISKIT:

Kaiku ei välttämättä aina ymmärrä ahdistusta, joka toisilla ihmisillä voi liittyä sosiaalisiin tilanteisiin. Hyväksyvä asenne auttaa kuitenkin ymmärtämään ihmisten erilaisuutta.

VINKIT:

Tasapainoinen ja muut huomioon ottava luonne tuottaa todennäköisesti menestystä niin ihmissuhteissa kuin työelämässä. Kaiku on suosittu ystävä, työtoveri ja hyvä puoliso kumppanille. Kaiun pitää jakaa hyvää oloa, kannustusta ja positiivista huomiota muille!
 

Millainen deitti Kaiku on?

Seuraavaksi menimme asian ytimeen ja selvitimme, millainen deitti Kaiku on. Deiteillä Kaiun itsevarmuus näkyy. Itsevarmuus tulee sen verran hyvin esiin, ettei seksuaalisuutta tarvitse erikseen korostaa kumppanin löytämiseksi. Kaiku herättää kiinnostusta muillakin tavoin kuin flirttailemalla. Kaiun täytyy kuitenkin olla varovainen, ettei se anna väärää kuvaa vaikka olisi oikeasti kiinnostunut potentiaalisesta kumppanista.

Millainen kaveri Kaiku on?

MTV:n testi kertoi, millaista Kaiun kanssa on, kun homma etenee orastavaan ystävyyteen. Kaiku on kuin positiivisuuspilleri. Sosiaalisuus on valttikortti ja Kaiun voi pyytää mukaan lähes minne vain. Kaiun pitää muistaa, että kaverien joukossa on hyvä pitää myös tosiystäviä, joihin voi luottaa kiperän paikan tullen.

Testeihin vastasi Kaiun toimitusjohtaja Pete Saarnivaara. Tuloksista saa yleiskuvan Kaiusta, mutta yksilöiden välillä on eroja. Saimme kuitenkin muutamia tuloksia, joissa yksilöiden välisillä eroilla ei juuri ole merkitystä. Kuten että Kaiku on karhu ja karhunaaraat parittelevat useiden urosten kanssa, sikiönkehitys on viivästynyt ja pentuja syntyy vain yhdestä kolmeen. Tai että Kaiku on päivän pelastaja.

Viestintävaltameren kiinnostavimmat vinkit, caset ja ilmiöt:

Tilaa Kaikuluotain-uutiskirje