Mikä pitää sinut #vauhdissa? Tule meille harjoittelijaksi!

24.10.2016

Kaiku Helsinki

”Uuden oppiminen, se että ei tunne juuttuvansa paikoilleen. Ja suklaa, sitä löytyy laatikosta, jonka sisältö on varattu asiakastapaamisiin.”  ­– Sanna, viestinnän suunnittelija ja Kaiku Helsingin harkkari 2016.

”Kahvi. Ja huom! Laadukas kahvi! Muuten pysyn hyvässä flow’ssa joogan ja pilateksen voimin. Jos vauhti hidastuu liikaa, otan sitä lisää lumilautailusta.”  – Maija, viestintäkonsultti ja Helsinki Coffee Festivalin järjestäjä

Se tunne, kun voittaa hiihtokisan kuivin huulin. Ja moottorisahaveistokset. Donkkaaminen isoihin koreihin.” – Juho, viestintäkonsultti ja työsuojeluvaltuutettu

Vaikka vauhti kiihtyy, työkavereihin voi luottaa. Meillä kaikki ideat saavat kaikua – ja kuka tahansa toimarista harkkariin voi olla idean alkulähde. Oli se sitten joku päivänpiristys tai isompi liiketoimintaa mullistava älynväläys.”  – Salla, viestintäkonsultti & partneri, sambista.

Kaiun harjoittelijahaku käynnistyy jälleen!

Etsimme joukkoomme erinomaisella asenteella varustettuja tyyppejä, joilta löytyy kiinnostusta ja näkemystä viestintään – etenkin someen ja sisältömarkkinointiin.

Hyvällä harkkarikandidaatilla on halu oppia uutta, notkea kynä sekä erinomainen suomen ja englannin kielen taito (plussaa ropisee ruotsin hallinnasta), takana jo muutama vuosi korkeakouluopintoja sekä CV:n täytteenä myös aiempaa kokemusta viestinnästä – oli se sitten peräisin töistä, järjestömaailmasta, opiskeluprojekteista tai vapaaehtoishommista. Arvostamme myös, jos osaat valokuvata.

Harjoittelu alkaa tammikuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostaako sinua:

  • kokopäiväinen työ viestintätoimistossa
  • vauhdikas 6 kk harjoittelijaohjelma, jonka aikana koulutamme sinut konsultinaluksi
  • 1 500 euron kuukausipalkka + aika tosi hyvät työsuhde-edut
  • mahdollisuus oppia ammattilaisilta ja tehdä loistavaa viestintää?

Jos vastaus on kyllä, meitä kiinnostaa kuulla sinusta enemmän!

Ai ketkä me?

Kaiku Helsinki on Suomen johtava valmentava viestintätoimisto. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaistamme kiinnostavimpia omassa kategoriassaan kiinnostavuusmuotoilun avulla. Teemme sen valmentamalla, vaikuttavalla suhdetyöllä ja kiinnostavilla sisällöillä.

Kaiku Helsinki on myös ja ennen kaikkea joukko kovan luokan osaajia, joille töissä viihtyminen on töissä käymisen ehto. Meidät pitää vauhdissa palo tehdä hurjan kiinnostavaa viestintää. Välillä myös pitkäksi venyvät ideointisessiot. Ja mölkky. Ja seisomatyöpöydät. Ja työsuojelun kvartaalikirjeet. Ja koiranpennut. Ja Bottan portaikkoon eksyneet julkimot. Muun muassa.

Lähetä CV:si ja täytä hakemuksesi viimeistään 6.11. osoitteessa www.rekrytointitalli.fi/avoimettyopaikat. Kerro hakemuksessasi, mikä pitää sinut vauhdissa – mistä sytyt, mille palat ja mitä tavoittelet töissä ja töiden ulkopuolella?

Lisätietoja harjoittelusta antaa Rekrytointitallin Timo Manninen 26.-28.10. sekä 4.11. klo 10-15, puh. 0400 793 506.

Psst! Seuraa harjoittelijahaun etenemistä ja kalasta parhaat vinkit Kaiun somekanavista:

Kaiun blogi

Kaiun Instagram

Kaiun Twitter

Kaiun LinkedIn

Viestintävaltameren kiinnostavimmat vinkit, caset ja ilmiöt:

Tilaa Kaikuluotain-uutiskirje