Lataamme akkusi SuomiAreenassa

15.07.2015

Kaiku Helsinki

Tällä viikolla tuomme helpotusta SuomiAreena-kävijöiden viestittelyyn. Jos puhelimen tai tabletin akku ehtii simahtaa Kansalaistorilla käyskentelyn tuoksinassa, löydät lisävirtaa Kaiun laturiasemalta Ravintola Kirjakaupasta. Maksuton lataamomme palvelee Porin ja maailman kaikkien muiden alueiden kansalaisia keskiviikkona 15.7. ja torstaina 16.7. klo 14–19.

Digihärpäkkeiden lisäksi Kaiku tarjoilee Porissa lisäenergiaa myös viestintään. Neuvokkaat Maria-Elena Cowell, Kimmo Collander, Jukka Koivisto ja Jouko Marttila päivystävät laturien liepeillä Kirjakaupassa ja avaavat reippaita uusia näkökulmia niin vaikuttajaviestintään, kriisiviestintään, PR:ään kuin someenkin.

Kaiku Helsinki laturiasema
15.–16.7. klo 14–19
Ravintola Kirjakauppa
Antinkatu 10, Pori

Tänäkin vuonna Kaiku Helsinki ottaa osaa SuomiAreenaan myös huikeiden keskustelutilaisuuksien kautta. Toissapäivänä Kimmo Collander pureskeli omistajuuskysymyksiä mm. Erkki Tuomiojan ja Sipe Santapukin kanssa, ja eilen Jouko Marttila maalaili piruja myymättömien asuntojen seinille LähiTapiolan sijoittajatapahtumassa.


Piditkö tästä artikkelista? Saattaisit pitää myös näistä:

Infografiikka: Mistä on ministereiden erityisavustajat tehty? – “Ministereiden erityisavustajilla ja valtiosihteereillä on suora pääsy politiikan ytimeen. Se, mistä avustajat rekrytoidaan tehtäviinsä, kuvaa paljolti suomalaisen yhteiskunnallisen päätöksenteon luonnetta.”

10 vinkkiä muutosviestintään – “Koska yritys ei toimi tyhjiössä, sen pitää vaikuttaa omaan toimintaympäristöönsä.”

Kuhinaa puoluekokousten ytimessä – “Kaiku on järjestänyt puoluekokousten oheistapahtumia eli fringejä yhdessä kumppaneidensa kanssa vuodesta 2012. Fringeistä on muodostunut osa demokraattista vuoropuhelua kolmannen sektorin, elinkeinoelämän ja poliittisten päättäjien välillä.”

Kuva: Ravintola Kirjakauppa

Viestintävaltameren kiinnostavimmat vinkit, caset ja ilmiöt:

Tilaa Kaikuluotain-uutiskirje