#käsilaukkuhaaste

08.03.2016

Salla Syrman

Naisen käsilaukku. Suuri mysteeri. Päältä pieni, sisältä ääretön. Aina, mitä tarvitaan – ja vähän enemmän. MacGyverin unelma.

Kaikki meistä tuntevat juttuformaatin: Julkkisnainen paljastaa naistenlehdelle käsilaukkunsa sisällön. Laukusta paljastuu kiiltävä älypuhelin, lompakko ja lasten valokuvat sekä muutama luottokauneustuote, joiden tekstit eivät ole kuluneet pois. Kuka tunnistaa omakseen?

En minä ainakaan. Näytetäänkö totuus päivänvalossa?

Naistenpäivän kunniaksi Kaiun #käsilaukkuhaaste haastaa sinut kuvaamaan käsilaukkusi sisällön – sellaisenaan, lavastamatta. Okei, jos pohjalla on vihertäviä nenäliinoja, ne voit korkeintaan jättää pois.

Idea syntyi päivänä, jolloin oma laukkuni oli syönyt aika sekalaisen aterian.

#käsilaukkuhaaste

Läppäri
– Meikkipussi
– 2 kpl nenäliinapaketteja
– Pipo
– Avaimet toimistolle
– Avaimet asiakkaan toimistolle
– Kotiavaimet
– Käsivoide
– Huulivoide
– 3 kpl Finrexin
– Särkylääkepaketti
– Silmätipat
– WC-raikastin
– Peltinen pastillirasia
– 3 kpl kuulakärkikyniä
– Alleviivaustussi
Sambapuvusta irronnut kivi
– Kolikoita
– Huulikiilto
– 2 kpl kuulokkeet
– Pinnejä pakkauksessa + 1 kpl irrallaan
– Rahapussi
– Käsidesi
En attendant Godot -näytelmä
– Puuteri
– Suklaakonvehti
– Lompakko
– Lounareita
– Salmiakkirasia tyhjänä, pari salmiakkia irrallaan
– Lisää kolikoita
– Näytteenä saatu Collagen Water -juoma
– Tulitikut
– Itse huovutettu sydän, jossa sitruunaista käsilaukkua raikastavaa tuoksua.
– (+ Puhelin, ei näy kuvassa)

Itse laukkuhan on tietenkin tällainen. No, ei ole. On suurempi olkalaukkutyyppinen ratkaisu, jonne mahtuvat kätevästi työjutut, liikuntakamat ja muut päivittäiset välttämättömyydet. Vähän lätkäkassia pienempi.

Laukku on nyt siivottu, koska esimerkiksi WC-raikastimen ei ole tarkoitus kulkea mukana päivittäisenä hätävarana. Jään innolla odottamaan, millainen todellisuus muiden laukuista paljastuu. Käsilaukku ei tietenkään ole mikään naisten yksinoikeus. Siksi #käsilaukkuhaaste ottaa lämpimästi vastaan myös miesten laukkujen paljastuskuvat!

Jaa ylpeänä oman laukkusi sisältö somessa hashtagilla #käsilaukkuhaaste – katsotaan, mitä hienoa kapsäkit kätkevät sisäänsä!


Piditkö tästä artikkelista? Saattaisit pitää myös näistä:

Lama-ajan bisnesfraasit selkokielellä –  “Vaikeina aikoina yritysten viestintä muuttuu munkkilatinaksi. Päätimme suomentaa muutaman lama-ajan bisnesfraasin.”

2016 kuumat perunat: Virtuaalitodellisuus on totta –  “Eräs yllättävä virtuaalitodellisuuden pioneeri markkinointikäytössä on kolmas sektori. Britannian Amnesty International toteutti viime vuonna virtuaalitodellisuuskampanjan, jossa kaduntallaajat pääsivät kokeilemaan, miltä pakolaisen elämä Syyriassa tuntuu ja näyttää.” 

Nytpä tahdon olla mä, metatyön tekijä!“Mutta kuka suunnitteli, aikataulutti, taulukoi, jakoi tehtävät, pyysi, muistutti ja taas muistutti ja lopulta raportoi?”

 

Viestintävaltameren kiinnostavimmat vinkit, caset ja ilmiöt:

Tilaa Kaikuluotain-uutiskirje