Kaiun työsuojelu – Viisi vinkkiä parempaan työelämään

12.10.2016

Juho Toivonen

Työpäivän aikana pikku juttuihin huomiota kiinnittämällä viestintäkonsultin ja viestinnän suunnittelijan mieli pysyy positiivisena. Näillä vinkeillä account executivet ja sales managerit löytävät sisäisen zenin.

  1. Anna omakehun haista ja taputa itseäsi selkään oikein kunnolla – niin, että iholle jää punaiset kämmenen jäljet. Kehu samalla työkaveriasi. Työkaverin kehumisessa vältä liian kovaa lyömistä.
  2. Elä hetkessä, koska työelämä on tässä ja nyt. Työpäiviä ei riitä loputtomiin. Mitä jos tämä onkin viimeinen työpäiväsi? Operatiivisen toteutuksen ja strategisen konsultoinnin nautinto on nykyhetkessä tekemisessä, joten ota siitä kaikki irti.
  3. Anna negatiivisten tunteiden ja vastoinkäymisten virrata lävitsesi. Työelämä jatkuu ja jatkuu ja vastoinkäymisissä kartutat osaamistasi ja työminäsi tunneälyä. Ota kaikki oppi irti työelämän tunteiden ja tapahtumien kirjosta.
  4. Keskity itseäsi kiinnostaviin asioihin. Jos pulssisi kiihtyy ja silmäsi kirkastuvat kuukausiraportin kirjoittamisesta, niin haali niitä itsellesi. Nauti täysin rinnoin itseäsi kiinnostavien tehtävien toteutuksesta.
  5. Varaa itsellesi myös omaa aikaa. Kun työelämä tuntuu raskaalta, on hyvä hengähtää hetki. Ota kupponen yrttikamomillaterveysteetä ja mieti kohtia 1-4. 

Rakkaudella,

Työsuojelu


Piditkö tästä artikkelista? Saattaisit pitää myös näistä:

“Työsuojelu tässä moi!” – “Miten Työsuojelu on saanut koukutettua meidät faneikseen? Kysytään.”

Työpaikka on terve, kun se leikkii ja tekee töitä – “Kaiun kiireinen arki on täynnä ylläreitä sekä suunniteltuja jänniä tilanteita, joissa hän kasvaa tiedostamattaan ja tiedostetusti.”

“Tämän piti olla valmis eilen” (***sisältää lahjan lukijalle!***) – “Keräsimme 10 huomioitavaa asiaa aikatauluttamiseen ja teimme teille valmiit pohjat.”

Kuva: Markus Spiske (Creative commons)

Viestintävaltameren kiinnostavimmat vinkit, caset ja ilmiöt:

Tilaa Kaikuluotain-uutiskirje