Kaiku Helsinki tuo talouden totuuskomission ja Eurooppa-keskustelun SuomiAreenaan

11.07.2016

Kaiku Helsinki

Kaiku Helsingin järjestämä perinteinen Kapakkaväittely SuomiAreenalla keskittyy talouden taruihin ja totuuksiin. Talouden totuuskomissiossa ovat mukana tänään 11.7. klo 20.00-21.00 Ravintola Kirjakaupassa (Antinkatu 10) professori Markus Jäntti Helsingin yliopistosta, Perheyrittäjien liiton toimitusjohtaja Leena Mörttinen ja Aktia Pankin johtava neuvonantaja Timo Tyrväinen. Puhetta johtaa Kaiku Helsingin perustajaosakas Jouko Marttila.

Keskustelussa otetaan selvää, kuinka numeroilla tehdään politiikkaa. Mikä on totuus taloudesta, mikä tulkintaa ja mikä puhdasta arvailua. Keskustelunaiheita riittää Brexitistä Italian pankkikriisiin ja Suomen talouteen. Samalla kysytään, miksi talouden ennustaminen on niin vaikeaa?

Lisätiedot täältä!

Eurooppa-keskustelussa pureudutaan Maltan EU-puheenjohtajuuteen

Kaiku Helsinki tuottaa SuomiAreenalle myös huippuajankohtaisen Eurooppa-keskustelun: Maltan pääministerin Joseph Muscatin haastattelun. Malta on vuoden 2017 alusta ensi kertaa EU:n puheenjohtajamaa – juuri ennen vuorossa olevaa Britanniaa, joka vastikään äänesti itsensä ulos unionista. Aiheista ei siis liene pulaa, kun journalisti Jussi Seppälä haastattelee pääministeri Muscatia sekä Suomen ulkoministeri Timo Soinia keskiviikkona 13.7. klo 15.15-16 SuomiAreenan lavalla Antinkatu 5.

Haastattelun jälkeen pääministeri Muscat pitää lehdistötilaisuuden. Ennakkoilmoittautumiset ja tiedustelut neuvonantaja Maria-Elena Cowellille, maria-elena.cowell@kaikuhelsinki.fi, 050 379 0507.


Piditkö tästä artikkelista? Saattaisit pitää myös näistä:

Festariviestinnän ABC –  “Suomalaiset ovat tunnetusti festivaalikansaa.”

Täysiä akkuja ja täyslaidallinen puhetta – “”Vaikka tapahtumassa käytiinkin mielin määrin mielenkiintoisia keskusteluja, kärsii SuomiAreena edelleen runsaudenpulasta: liian monta hyvää keskustelua alkoi juuri samalla kellonlyömällä.”

Viestintävaltameren kiinnostavimmat vinkit, caset ja ilmiöt:

Tilaa Kaikuluotain-uutiskirje