Haemme harjoittelijoita

22.02.2016

Pete Saarnivaara

Kaiku Helsinki on Suomen johtava valmentava viestintätoimisto. Suunnittelemme, toteutamme ja valmennamme media- ja vaikuttajaviestintää, myyntiviestintää, sisäistä viestintää sekä sosiaalisen median asiakaskohtaamisia. Asiakkainamme on niin yrityksiä, järjestöjä kuin julkishallintoakin.

Haemme nyt innokkaita, oma-aloitteisia ja nälkäisiä

KORKEAKOULUHARJOITTELIJOITA

toimimaan asiakasrajapinnassa operoivien konsulttiemme back office -tukena.

TARJOAMME

viestinnän näköalapaikan, jossa pääset tutustumaan siihen, miten viestinnällä tuetaan organisaatioiden strategisten tavoitteiden saavuttamista niin julkisella, yksityisellä kuin järjestösektorillakin.

ROOLISI

Osallistut asiakasstrategiamme toteuttamiseen osana asiakkaidemme viestinnän taktisen tason operatiivisen toteutuksen tiimejä asiakkuusjohtajiemme, projektipäälliköidemme ja konsulttiemme tukena sekä strategisen tason viestinnän kehittämisen tukemiseen seniorikonsulttiemme tukena.

EDELLYTÄMME

korkeakouluopintoja ja aikaisempaa kokemusta viestinnästä, suomen ja englannin kielen taitoa, näkemystä digitaalisuuden merkityksestä yritysten toimintaympäristölle ja liiketoiminnalle sekä vahvaa asiakaslähtöistä asennetta. Olet monipuolinen osaaja etkä pelkää haasteita.

SINUN TÄYTYY

olla todella kiinnostunut meistä, kun olet jaksanut lukea moista soopaa tänne asti! Saatat olla etsimämme harjoittelija.

Pystyisitkö lisäksi muokkaamaan jopa tällaisen vuodatuksen innostavaan muotoon? Näytä meille taitosi ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään tiistaina 8.3.2016 osoitteeseen inari.anttila@kaikuhelsinki.fi.

Inspiraatiota voit hakea vaikkapa harjoitteluohjelmamme edellisen jakson ilmoituksesta

Täällä puolestaan tiivis johdanto Kaikuun työnantajana.

Lisätietoja voi kysyä minulta sähköpostitse (pete.saarnivaara@kaikuhelsinki.fi). Puhelimitse tavoittamiseni saattaa ajoittain olla vaikeaa, mutta päivystän numerossa 050 568 8635 ainakin seuraavina aikoina:

ti 1.3. klo 14-16
to 3.3. klo 8-10
pe 4.3. klo 8-12

Kuulemiin!

 

Kuva: Alfred Grupstra (Creative Commons)

Viestintävaltameren kiinnostavimmat vinkit, caset ja ilmiöt:

Tilaa Kaikuluotain-uutiskirje