Meitä kaikulaisia on jo 31. Yhteen laskettuna meillä on kokemusta viestinnän, markkinoinnin ja median maailmasta jo 419 vuotta. 18 meistä käyttää silmälaseja. Olemme opiskelleet 37 korkeakoulututkintoa, asuneet kukin keskimäärin 3 eri maassa ja poimineet niistä talteen 4 eri kieltä, joilla pulista ja rustata. Pyörimme keskiarvolta 12 eri some-kanavassa, joissa meillä on yhteensä yli 15 000 kaveria ja kontaktia. Yhteensä meillä on 10 koiraa, 3 kissaa, 1 kilpikonna, 34 lasta ja 1 lapsenlapsi. Pituutta meillä on kaiken kaikkiaan 52,7 metriä. Ja tärkeimpänä: laskiaispulla maistuu 20:lle hillolla ja 11:lle mantelimassalla.

Aaja Jonna Markkinointiviestijä, sometekijä
Vanhempainvapaalla.

jonna.aaja@kaikuhelsinki.fi

050 3256 370

Aikkila Eliisa Viestintäharjoittelija
Eliisa kiinnostuu kaikesta ja kaikista ja saa kerronnallaan myös muut kiinnostumaan. Eliisan käsissä viestistä syntyy raikas ja tarpeen vaatiessa myös ravisteleva. Aiemmin Eliisa on työskennellyt toimittajana erikokoisissa ja -näköisissä sanomalehdissä, ja taitavana kirjoittajana hän sanallistaa vaikeatkin asiat ymmärrettäviksi ja kiinnostaviksi. Eliisa tuntee somemaailman ja verkkoon kirjoittamisen lainalaisuudet ja innostuu siitä, kun asioista kerrotaan oivaltavasti ja uudella tavalla. Lomalla Eliisa kiertelee kirpputoreilla, matkustaa ja murtomaahiihtää Pohjois-Suomen metsissä.

eliisa.aikkila@kaikuhelsinki.fi

0400 656 139

Ahonen Katariina Viestintäkonsultti, tiiminvetäjä
Katariinan tarvitset kulmaasi, kun sinun pitää saada projekti vietyä maaliin ja tuloksia syntymään. Hän nauttii kaaoksen selkiyttämisestä, deadlineissa pysymisestä ja on loputtoman utelias oppimaan uutta asioista ja ihmisistä. Siksi hänelle onkin kertynyt viestintäkokemusta laajasta toimialakirjosta sekä repullinen hyviä käytäntöjä sen mukana. Katariina on luotettava tekijä, joka ei osaa tehdä hommiaan puolivillaisesti. Paineensietokykyään Katariina kehittää vapaa-ajallaan talonrakennusprojektissa. Koulutus: VTM + tradenomi.

katariina.ahonen@kaikuhelsinki.fi

050 587 7737

Anttila Inari Asiakkuusjohtaja, tiiminvetäjä
Inari ennakoi, suunnittelee ja pitää huolta, että asiat tapahtuvat – tavoitteita ja tarkoitusta unohtamatta. Hänen johdollaan viestintää toteutetaan suunnitelmallisesti, oikeaan aikaan ja tuloksekkaasti. Inari on kiinnostunut siitä, mitä ympärillä tapahtuu, ja hän hyppää pelkäämättä uusien aiheiden kimppuun. Inarin johtamien tiimien käsittelyssä asiakkaat mm. teknologian, asumisen, matkailun ja liikenteen aloilla ovat löytäneet itsensä kiinnostavuusmuotoilun ytimestä. Viestinnän ja liiketoiminnan opit Inari on hakenut Englannista ja Ranskasta. Vapaa-aikanaan hän on ikiliikkuja, joka suunnittelee seuraavia reissuja ja ratkaisee niin omia kuin kavereidenkin sisustushaasteita.

inari.anttila@kaikuhelsinki.fi

043 824 0090

Kestilä Maija Viestintäkonsultti
Laadukasta kahvia hörppien Maija löytää jutusta kuin jutusta mielenkiintoisen tai tuoreen kulman. Kahvikupin lisäksi tällä mimmillä pysyy lujasti kädessä kynä, puhelin ja organisointikapula. Maija taikoo ilmiöitä Pohjoismaiden suurimmasta kahvitapahtumasta, matkailuun, asumiseen ja teknologiaan hyvillä fiiliksillä. Ilmiöistä syntyy tarinoita, joita Maija kertoo parhaiten paperilla, kansien välissä, läppärin tai tv:n ruudulla tai somekanavissa. Kahviaddiktiotaan Maija hoitaa joogalla, pilateksella, elokuvien katselulla ja teolla sekä erilaisilla urheilulajeilla.

maija.kestila@kaikuhelsinki.fi

040 0266 808

Kirvesniemi Elina Viestinnän suunnittelija
Elina innostuu aiheesta kuin aiheesta – ja rakastaa luovaa duunia. Kirjoittavana toimittajana työskennellyt Elina tuntee laajasti suomalaista mediakenttää maakunnista valtakunnalliseen uutismediaan. Elinalla on erinomainen uutisvainu, ja hän löytää tarinalle aina ytimekkään kärjen. Elinaa motivoi uuden oppiminen ja hyvien ideoiden oivaltaminen. Kulttuuria ja kestävyysjuoksua fiilistelevä Elina viihtyy vapaa-aikanaan parhaiten lenkkipolulla tai rock-keikoilla.

elina.kirvesniemi@kaikuhelsinki.fi

045 6383 207

Kiuru Mari Strateginen konsultti
Mari on intohimoinen viestinnän, markkinoinnin ja mainonnan moniottelija, joka katselee maailmaa sosiaalipsykologin silmin. Sekä koulutus että noin 20 vuoden kokemus alalla ovat kerryttäneet työkalupakkiin lukuisia menetelmiä, joilla ihmisten mielikuviin ja käyttäytymiseen voi vaikuttaa. Melkein mikä tahansa on mahdollista, kunhan tiedetään, mistä lähdetään ja minne halutaan mennä. Tästä syystä Marilla on myös vahvaa tutkimusosaamista. Vapaa-ajalla Mari osallistuu yhdistystoimintaan, purjehtii perinnepurjelaivoilla ja kunnostaa mummonmökkiä metsän keskellä. Harjun laelta näkee horisontin.

mari.kiuru@kaikuhelsinki.fi

040 5047 937

Koivisto Jukka Vanhempi neuvonantaja
Jukan erityisiä vahvuuksia ovat strategiat ja yhteiskunnallinen viestintä. Hänen osaamisensa perustuu vuosikymmenten kokemukseen yrityselämässä, mediassa, politiikassa ja elinkeinoelämän järjestöissä. Jukka on vuosien varrella luonut vahvan kontakti- ja vaikuttajaverkoston. Koulutukseltaan Jukka on Helsingin yliopistosta valmistunut valtiotieteiden tohtori. Kiinnostus tutkimukseen ja tiedemaailmaan on säilynyt edelleen hänen elämäänsä innoittavana voimana. Vapaa-ajallaan Jukka harrastaa metsänhoitoa, kalastusta ja metsästystä, johon kuuluu myös riistanhoito.

jukka.koivisto@kaikuhelsinki.fi

040 5015 305

Kuokka Kimmo Nörtti, partneri
Jo lapsesta lähtien kaikenlaisesta teknologiasta kiinnostunut Kimmo on teknologiaviestinnän asiantuntija ja pitää huolen siitä, että kaikulaisten käytössä on työtehtävien mukaiset laitteet ja järjestelmät. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa tietokantakoodarina, verkkopalvelutuottajana sekä freelance-toimittajana, ja hänen kirjoituksiaan on julkaistu useissa eri lehdissä. Vapaa-ajallaan Kimmo puuhastelee bändinsä parissa tai pelaa joko jalka- tai koripalloa. Lomansa hän viettää mieluiten mökillä pötköttäen.

kimmo.kuokka@kaikuhelsinki.fi

040 574 1532

Könönen Ile Vanhempi viestintäkonsultti
Ile on identiteettivaikeuksissa kamppailevan jedi-ritarin tavoin siirtynyt ”Pimeälle puolelle” pitkän toimittajauran jälkeen. Hän on kerännyt kokemusta kameran ja mikrofonin edessä, takana ja joskus sivullakin mm. sanoma- ja aikakauslehtien, radion, STT:n ja MTV:n toimituksissa. Kaiussa Ile suunnittelee maailman parhaiden yritysten viestintää, muotoilee asiakkaiden ilosanomaa myös muita kiinnostavaan muotoon sekä valmentaa ja opastaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin yrityksiä. Vapaahetkinä Ile viihdyttää frisbeekoira Kamua, yrittää saada aikaan kelvollisia valokuvia ja käy satunnaisesti ottamassa pataan erilaisilla budosaleilla.

ile.kononen@kaikuhelsinki.fi

050 500 4869

Lehtovirta Ville Valmentaja, partneri
Insinööri viestintäalalla. Ville Lehtovirta on tehnyt viestintää jo kahdella vuosituhannella Suomessa ja ulkomailla. Hän ymmärtää, miten numeroista ja faktoista rakennetaan kiinnostava tarina. Ville on auttanut suomalaisyrityksiä maailmalle, toiminut osana kansainvälisiä viestintäorganisaatioita ja ollut perustamassa Pohjoismaista viestintäketjua. Ville on myös yksi digitaalisen asiakaskokemuksen pioneereista Suomessa ja valmentanut yli 200 organisaatiota somen hyödyntämiseen asiakaskohtaamisissa, myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä.

ville.lehtovirta@kaikuhelsinki.fi

050 3466 946

Leppänen Henri Viestinnän suunnittelija
Henri on tutkijatyyppinen kaveri, jonka intohimona on viestinnän ja brändin välinen suhde. Kiinnostus kirjalliseen ja visuaaliseen ilmaisuun on johdattanut hänet markkinointiviestinnän, digitaalisen viestinnän ja brändijohtamisen pariin. Hän uskoo, että luovan ihmisen työ ei lopu koskaan – siksi siitä pitää tehdä itselleen mieluisaa. Työkokemusta on kertynyt brändi-ilmeiden suunnittelusta, startup-maailman markkinointiviestinnästä ja graafisesta suunnittelusta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa taiteiden ja kulttuurin lisäksi pyöräilyä ja kuntoilua, koska haluaa jonain päivänä olla yhtä vahva kuin Nokia 3310.

henri.leppanen@kaikuhelsinki.fi

050 432 9556

Martikainen Reetta Visuaalinen suunnittelija
Visuaalisuuden ammattilainen Reetta muuttaa datan grafiikaksi, pureskelee strategiat kuviksi ja prosessit animaatioiksi. Takanaan Reetalla on 15 vuoden kokemus suunnittelijana niin markkinoinnin kuin viestinnänkin parissa. Reetta sujahtaa vikkelästi minkä tahansa toimialan pariin, ja mitä tylsempi aihe, sitä kiinnostavamman visualisoinnin hän siitä saa ponnistettua. Reetan terävästä kynästä tulee näkyvää jälkeä myös vapaa-ajalla, sekä väreissä että yhden viivan piirroksina.

reetta.martikainen@kaikuhelsinki.fi

040 040 5743

Marttila Jouko Hallituksen puheenjohtaja, valmentaja
Suomesta tuskin löytyy kokeneempaa ja monitaitoisempaa viestinnän ammattilaista. Hän oli BBC:n, Ylen uutisten ja A-studion jälkeen perustamassa Arvopaperi-lehteä sekä myöhemmin käynnistämässä Forbes Suomea. Siinä välissä Jouko toimi pörssi- ja pankkivalvonnan viranomaisena Helsingissä ja Lontoossa sekä vastasi Suomen Pankin viestinnästä. Vuodesta 2009 lähtien Jouko on valmentanut eri organisaatioiden esimiehiä ja asiantuntijoita haastaviin media- ja vuorovaikutustilanteisiin sekä toiminut johdon strategisena neuvonantajana. Jouko väitteli 2016 työn ohessa valtiotieteen tohtoriksi. Hän on mustan vyön judoka, joka harrastaa hiihtoa, triathlonia ja maratonjuoksua. Joukon blogi löytyy osoitteesta taloudentulkki.com

jouko.marttila@kaikuhelsinki.fi

050 5332 565

Paija Marjo Viestintä- ja markkinointikoordinaattori
Marjo on tehokas yhdistelmä digimarkkinoinnin asiantuntijaa ja sisällöntuottajaa, jolta ideat eivät lopu kesken. Tämä markkinoinnin KTM ja aiemmin markkinointipäällikkönä toiminut monilahjakkuus innostui perhevapailla opiskelemaan viestintää ja saapui Kaikuun yhdistämään markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijuutensa. Kun Marjo laittaa näppinsä peliin sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation kanssa, liidejä rupeaa virtaamaan hurjaa vauhtia. Marjo rakastaa yksinkertaisia asioita kuten oksasilppureita ja metsäretkiä, mutta toisaalta myös somen salojen selvittämistä ja kuubalaisen cabaret-salsan kimurantteja koreografioita.

marjo.paija@kaikuhelsinki.fi

044 544 4644

Palva-Väänänen Päivi Toimistoassistentti, "justiina"
"Toimistojustiinamme” Päivi on asiakaspalvelun ja toimistotyön ammattilainen, joka pitää langat käsissään ja jolle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia. Hän pitää huolta, että kaikulaisilla on töissä hyvä olla ja että hommat rullaa. Asuttuaan kymmenen vuotta ihastellen ja kauhistellen maailmanmenoa Luxemburgissa, Saksassa sekä Yhdysvalloissa, Päivi hyödyntää työssään mukaan tarttuneita oppeja ja maustaa kokemuksillaan suomalaista asiakaspalvelukulttuuria. Vapaa-ajalla Päivi zumbailee ja lenkkeilee kääpiöbulliherra Alfien kanssa. Viikonloput ja lomat rentoudutaan yleensä mökillä perheen ja ystävien parissa.

paivi.palva-vaananen@kaikuhelsinki.fi

09 8866 6600

Perttuli Pauliina Vuorovaikutusvalmentaja
Käytännönläheisestä ja innostavasta työotteestaan tunnettu Pauliina valmentaa ja kehittää vuorovaikutuksesta vaikuttavampaa. Oli kyse sitten asiakaspalvelusta, muutosviestinnästä tai melkeinpä mistä vaan, Pauliina keksii keinot, jotta asiakas voi nousta seuraavalle tasolle vuorovaikutusta kehittämällä. Pauliina taitaa fasilitoinnin ja kysyy oikeat kysymykset. Hän on valmentanut vuodesta 2005 lähtien ja on koulutukseltaan kasvatustieteiden opinnoilla höystetty FM puheviestinnästä. Vapaa-ajallaan Pauliina nauttii ystävien seurasta, perheen kanssa retkeilystä ja päivittäisestä annoksesta hyvää kirjallisuutta.

pauliina.perttuli@kaikuhelsinki.fi

044 323 8523

Piirto Leena Asiakaspäällikkö
Anna projekti Leenan käsiin ja voit nukkua yösi rauhassa. Leena on taitava verkostoituja, joka pitää aikataulut kurissa ja langat käsissä. Vastuunkanto useiden toimijoiden viestintäprojekteissa on pala kakkua hänelle. Leenan hyppysissä ovat olleet Scandic-Restel -integraatioviestintä, The Global Cleantech Summit 2015:n viestintä sekä SuomiAreena-keskustelut A. Ahlström Osakeyhtiölle ja Puhtausalalle. Hän toimittaa myös radiojuttuja. Luotettavana asiakasvastaavana Leena arvostaa ymmärrystä erilaisten kohderyhmien odotuksista. Koulutus: KTM, viestintäpäällikön koulutusohjelma.

leena.piirto@kaikuhelsinki.fi

044 0410 111

Piskonen Elina Palvelumuotoilujohtaja
Viestinnän palvelumuotoilun pioneeri Elina yhdistää työssään palvelumuotoilun ihmiskeskeisen lähestymistavan strategiseen viestinnän kehittämiseen. Elina uskoo vahvasti, että palvelumuotoilun menetelmiä viestinnän tekemiseen sulauttamalla luodaan aidosti vaikuttavaa, kiinnostavaa ja kohderyhmien tarpeisiin vastaavaa kekseliästä viestintää. Elina on perustanut suositun viestinnän ja markkinoinnin palvelumuotoilijat -verkoston ja on merkittävässä roolissa tuomassa palvelumuotoilua Suomen viestintäkentälle. Hän on työskennellyt Kaiussa jo vuodesta 2008 lähtien ja on vienyt jämäkällä otteellaan lukuiset vaativat viestintähankkeet maaliin onnistuneesti.

elina.piskonen@kaikuhelsinki.fi

040 5955 271

Puustinen Petteri Kiinnostavuusmuotoilija, valmentaja, some-sfinksi
Kylmänrauhallinen Petteri ei mielellään pidä meteliä itsestään, mutta asiakkaista sitäkin enemmän. Kun Petteri lyö sormet näppäimistölle, ruudulle pärskyy huippuunsa asti kiinnostavuusmuotoiltuja tarinoita, artikkeleita, some-päivityksiä, videokäsikirjoituksia ja muuta kirjavaa sisältökimaraa. Petteri myös valmentaa ja inspiroi mm. kiinnostavuusmuotoilun ja sosiaalisen median koulutussessioissa. VTM:ksi poliittisesta historiasta päntännyt Petteri on aiemmin ahkeroinut mm. copywriterina. Työpäivän päätyttyä hänet voi bongata sähkökitaran varresta tai futiskatsomosta.

petteri.puustinen@kaikuhelsinki.fi

040 689 9191

Puutonen Sanna Viestintäkonsultti
Jos viestintä olisi kymmenottelu, Sanna hallitsisi suvereenisti sen kaikkia lajeja. Kielestä ja sen käytöstä loputtoman kiinnostunut konsultti tunnetaan toimistolla rautaisena projektijohtajana, täyden palvelun sisällöntuottajana ja ehtymättömänä yhden naisen ideahautomona. Ennen Kaiku-aikaansa eteläpohjalainen tehopakkaus on työskennellyt toimittajana, graafisena suunnittelijana ja kustannustoimittajana sekä tehnyt markkinointiviestintää niin kansainvälisille yrityksille kuin startupeillekin. Vapaa-ajallaan Sanna tanssii, lukee, kirjoittaa, juoksee ja joogaa.

sanna.puutonen@kaikuhelsinki.fi

040 048 9224

Rautiainen Tuulikki Valmentaja, johdon konsultti
Tuulikki on kysytty valmentaja ja kouluttaja niin kotimaisissa kuin globaaleissakin yrityksissä ja yhteisöissä. Hänen osaamisensa ja intohimonsa ovat ihmisissä ja yhteistyössä, niin kasvoittain kuin virtuaalisestikin. Verkostomainen työskentely, avoin ja luottamuksellinen viestintäkulttuuri sekä loistavat vuorovaikutustaidot: niistä ovat tulevaisuuden menestyjäorganisaatiot tehty. Työssään Tuulikki hyödyntää loputonta uteliaisuuttaan ja henkilöstöhallinnon kokemustaan. Omia yhteistyötaitojaan ja ongelmanratkaisukykyään hän treenaa muun muassa kilpapurjehduksessa.

tuulikki.rautiainen@kaikuhelsinki.fi

050 447 7866

Rinta-Kauhajärvi Taina Viestinnän suunnittelija
Helposti innostuvan Tainan osaamisalaa ovat markkinointiviestintä, mediasuhteet, viestinnän suunnittelu ja some. Monipuolista kokemusta on ehtinyt karttua myös tapahtumien järjestämisestä ja niiden viestinnästä. Taina on tottunut paiskimaan hommia laajojen ja monimutkaistenkin kokonaisuuksien kanssa. Tainan sielu lepää, kun tekstien pilkut, pisteet ja välimerkit ovat kohdillaan ja asiat on selkeästi organisoitu. Vapaa-ajallaan Taina on fiilistelijä ja elämyksien etsijä. Niitä hän metsästää jääkiekkokatsomosta, lenkkipolulta tai hyvältä festarikeikalta.

taina.rinta-kauhajarvi@kaikuhelsinki.fi

040 515 2963

Ruikka Siiri Viestintäharjoittelija
Siiri on vastavalmistunut KTM. Koulun ohella Siiri on ehtinyt toimia markkinointi- ja viestintätehtävissä vakuutusalalla. Kaikuun Siiri saapui viestinnän strategisesta merkityksestä inspiroituneena. Viestinnässä Siiriä motivoi erityisesti mielenkiintoisten ja relevanttien sisältöjen tuottaminen sekä asiakkaan viestintähaasteisiin perehtyminen ja niiden ratkaiseminen. Vapaa-ajallaan Siiri nauttii luonnosta ja urheilusta – mielellään yhdistettynä. Lempilajeihin kuuluvat vaeltaminen, laskettelu, hiihto ja luistelu. Myös lomakohteet valikoituvat luonnon ja aktiviteettien mukaan.

siiri.ruikka@kaikuhelsinki.fi

050 491 2578

Saarnivaara Pete Toimitusjohtaja
Parin vuosikymmenen ajan viestintäalalla toiminut Pete on lehmänhermoinen viestinnän neuvonantaja ja organisaattori, joka pääsee toden teolla vauhtiin kriisitilanteissa. Peten vahvuuksia ovat strateginen ajattelu, kriisiviestintä, johdon sparraus ja valmennus sekä yhteiskunnallinen viestintä. Vapaa-ajallaan Pete on epänormaalin kiinnostunut politiikasta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä – aina silloin, kun ei ole kaunokirjallisuuden tai perheen parissa (ja usein silloinkin) tai mailan varressa squash- tai sulkapallokentällä.

pete.saarnivaara@kaikuhelsinki.fi

050 568 8635

Sandrini Sari Viestintäkonsultti
Sari haaveili nuorena kirjailijan urasta mutta päätyi kirjoittamaan juttuja ja tiedotteita asiakkaille. Sittemmin sisällöt ovat laajentuneet uusiin kanaviin ja tekstin tueksi on tullut kuva ja ääni. Sari on kärsivällinen projektipäällikkö/tuottaja, jolla on kokemusta muun muassa terveys- ja hyvinvointi sekä teknologia-alalta. Vapaa-aikaansa Sari viettää perheen ja ystävien kanssa, mielellään matkustellen Alpeilla tai Välimerellä. Vastapainona perhe-elämään Sari käy mahdollisuuksien mukaan tuulettamassa aivojaan raskaan musiikin keikoilla.

sari.sandrini@kaikuhelsinki.fi

045 1308 390

Syrman Salla Viestintäkonsultti, partneri
Uuden oppimista rakastavan Sallan taitopaletti on ainutlaatuisen laaja: mediasuhteet, markkinointiviestintä, luova ideointi, some ja valmentaminen. Hänen kynänsä on timanttisen terävä, ja hänellä on kuudes aisti kiinnostavien tarinoiden vainuamiseen asiakkailta. Hän innostuu ja innostaa – oli toimialana sitten B2B tai B2C. Salla on valmentanut vuodesta 2006 lähtien viestintää yksityisellä ja julkisella sektorilla, asiakaspalvelijoista ja asiantuntijoista ylimpään johtoon. Vapaa-aikana sydän sykkii kanssaihmisille karnevaalisamban tahtiin. Koulutus: FM + markkinointiviestinnän johtamisen erikoisammattitutkinto (suoritteilla).

salla.syrman@kaikuhelsinki.fi

050 3261 236

Toivonen Juho Viestintäkonsultti, tiiminvetäjä
Juho auttaa palveluita keskustelemaan, tiimejä oppimaan ja sisältöjä loistamaan. Hänen kanssa työn tekemisestä tekee kivaa onnistumiset ja positiivinen hyvä fiilis. Hänen vahvuus on kanavakirjava strateginen markkinointiviestintä. Juho tykkää sellaisista asioista kuin perhe, bokseri-koirat, fudis, koris, purjehdus, kitaran rämpytys ja Alpit. Juho on KTM (Johtaminen ja organisaatiot) sekä #vauhdissa #innoissaan.

juho.toivonen@kaikuhelsinki.fi

040 0753 033

Valta-Makkonen Kirsi Vanhempi viestintäkonsultti
Monissa liemissä uinut Kirsi ei pelkää tämän päivän viestinnän haasteita. Pitkän uran aikana kokemusta on kertynyt niin yritysmaailmasta kuin järjestöelämästäkin. Järjestelmällinen ja periksi antamaton ote näkyy asiakkaiden työn tuloksissa. Kirsin suhdeverkosto on sukunimen mukaisesti valtava. Koulutukseltaan Kirsi on VTM (viestintä) ja lisäksi takataskussa on pedagoginen opettajan pätevyys. Aktiivinen Kirsi harrastaa vapaa-ajalla liikuntaa, tapaa ystäviä ja lataa akkuja perheen mökillä Hämeessä.

kirsi.valta-makkonen@kaikuhelsinki.fi

050 589 7381

Vuorio-Kuokka Laura Valmentaja, johdon somekonsultti
Laura on monipuolinen viestinnän ammattilainen ja kysytty valmentaja. Virkamiestaustainen viestijä innostuu kapulakielisyyden keventämisestä ja viranomaisviestinnän ketteröittämisestä. Laura tuntee sosiaalisen median kanavat sekä uudet sometrendit kuin omat taskunsa ja hänellä onkin aina viimeisin tieto kuinka näitä voidaan tuloksellisesti hyödyntää organisaatioiden viestinnässä ja asiakaspalvelussa. Lauran kanssa asiakkaat oivaltavat some-strategian kriittisimmät tekijät ja innostuvat hyödyntämään somea tavoitteellisesti työssään. Vapaa-aikanaan Laura viestii Viesti Ry:n hallituksessa ja kehittyy entistä paremmaksi viestijäksi kuusihenkisen perheen äitinä.

laura.vuorio-kuokka@kaikuhelsinki.fi

040 705 3758

Vänskä Markku Asiakasjohtaja, partneri
Kansainvälisyys, laaja viestinnän osaaminen sekä strateginen johtaminen ovat Markun erityisiä vahvuuksia. Kiitosta ovat myös saaneet luovat ideat, Markulla ei ole tapana jäädä tuleen makaamaan vaan asiaan kuin asiaan löydetään yleensä ratkaisu. Opinnot akselilla Berliini-Boston-Helsinki loivat pohjaa ja 25 vuotta alan töitä ovat jalostaneet taitoja tunnistaa kiinnostavia näkökulmia. Työn ulkopuolella maailmanmeno ja erityisesti historia kiinnostaa laajasti. Nyt kun aikuistuvien lasten harrastustoiminta ei enää haittaa vapaa-ajan viettoa niin Markku pitää huolta kunnostaan urheilemalla monipuolisesti.

markku.vanska@kaikuhelsinki.fi

050 553 5082