Toimimme osana yhteispohjoismaista Northern Link PR -toimistoketjua.

Laajemmin kansainvälistä viestinnän tukea tarjoavat Grayling PR ja Hotwire PR.

Kaiku Helsinki TwitterissäKaiku Helsinki FacebookissaKaiku Helsinki LinkedInissä

Numeroista tarina

Valmennus, joka auttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita saamaan viestinsä perille. Tee numeroista tarina, vakuuta yleisösi!
 

Vain 195 €! (Sis. alv.)
 

Osta nyt!


Kysyttävää? Ota yhteyttä: jouko.marttila@kaikuhelsinki.fi

 

CHEP JA IFCO KASVATTAVAT KALUSTONVUOKRAUSLIIKETOIMINTAANSA SOLMIMALLA MERKITTÄVÄN YHTEISTYÖSOPIMUKSEN S-RYHMÄN KANSSA

Helsinki 15. kesäkuuta 2017 – Brambles-konserniin kuuluvat CHEP ja IFCO ovat uudistaneet yhteistyösopimuksensa S-ryhmän kanssa. Sopimusten myös CHEP ja IFCO toimittavat S-ryhmälle uudelleenkäytettäviä ja poolattuja kuormalavoja sekä elintarvikkeiden käsittelyyn soveltuvia kokoontaittuvia ja uudelleenkäytettäviä muovilaatikoita. Sopimus auttaa S-ryhmää pienentämään toimitusketjunsa kustannuksia, lisäämään tehokkuutta ja parantamaan tuotteiden automatisoitua käsittelyä. Osana sopimusta IFCO toimittaa S-ryhmälle viiden vuoden aikana jopa 20 miljoonaa uudelleenkäytettävää elintarvikelaatikkoa maahantuonnin ja kotimaan toimitusten tarpeisiin.

Sisaryritykset CHEP ja IFCO ovat globaaleja poolattujen ja uudelleenkäytettävien kuljetus- ja pakkausratkaisujen toimittajia, jotka kuuluvat yli 60 maassa toimivaan Brambles Limited -logistiikkakonserniin. S-ryhmä on suomalainen 112-vuotias vähittäiskaupan ja palvelualan yritysverkosto, jolla on Suomessa yli 1 600 toimipaikkaa. S-ryhmä on Suomen johtava vähittäiskaupan jälleenmyyjä, jonka markkinaosuus on 47 prosenttia ja elintarvikemyynnin vuotuinen arvo 7 500 miljoonaa euroa.[1]

“Kokoontaittuvat kuljetuslaatikot helpottavat tuoretuotteiden käsittelyä ja ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto kertakäyttöpakkauksille. Kestävän kehityksen näkökulma on tärkeä meille ja asiakkaillemme. Samat ominaisuudet löytyvät myös CHEP-myymälälavoista, jotka tarjoavat uusia keinoja lisätä tuotteiden näkyvyyttä ja nopeuttavat esillepanoa myymälöissä”, kertoo S-ryhmän ryhmäpäällikkö Veli-Matti Puhakka.

S-ryhmän oma logistiikkayhtiö INEX Partners Oy on kannattanut poolattujen lavojen ja elintarvikelaatikoiden käyttöä usean vuosien ajan. INEX tarjoaa automaattisia varastointi- ja kuljetuspalveluita S-ryhmän myymälöille. CHEP ja IFCO kuuluvat palveluntarjoajiin, joita INEX on suositellut kaluston korkean laadun, saatavuuden ja läpinäkyvän hinnoittelun vuoksi.

“Investoituamme automatisoituun Sipoon logistiikkakeskukseen meidän täytyi löytää keinoja varmistaa, että huonolaatuiset pakkaukset eivät häiritse automatisoituja prosesseja. Tuotannon pysähtyminen huonojen pakkausten vuoksi aiheuttaa niin paljon kustannuksia, ettei se ole vaihtoehto”, toteaa INEX Partnersin logistiikkapäällikkö Mikko Kymäläinen.

“IFCO-laatikoiden avulla voimme pienentää näitä riskejä ja tehostaa tuotteiden käsittelyä myymälään saakka. Olimme myös turhautuneita huonokuntoisiin kuormalavoihin, jotka aiheuttavat ongelmia toimitusketjussa. CHEPin avulla vältämme huonokuntoisista lavoista aiheutuvat tarpeettomat tuotevahingot”, Kymäläinen jatkaa.

“Sopimuksen myötä meillä on erinomainen mahdollisuus yhteistyön kehittämiseen S-ryhmän kanssa. Lisäämme toimitusketjun tehokkuutta ja tuotamme kestävää lisäarvoa liiketoiminnalle. CHEPin ja IFCOn läheinen yhteistyö takaa sen, että asiakkaamme saa juuri sopivan alustan toimituksilleen”, CHEPin ja IFCOn maajohtaja Mia Frölander-Ulf lisää.

Kuvat lehdistökäyttöön: https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/kuvat/Chep/

S-ryhmä

S-ryhmä on suomalainen vähittäiskaupan ja palvelualan yritysverkosto, jolla on Suomessa yli 1 600 toimipaikkaa. S-ryhmän muodostavat osuuskaupat ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) tytäryhtiöineen. S-ryhmä on Suomen johtava vähittäiskaupan jälleenmyydä, jolla on lähes 38 000 työntekijää ja lähes 2,3 asiakasomistajaa. Lisätietoja: www.s-kanava.fi

CHEP

CHEP on toimitusketjuratkaisujen globaali toimittaja, joka toimii kulutustuote-, tuoretuote-, virvoitusjuoma-, teollisuus- ja vähittäismyyntisektoreilla yli 60 maassa. CHEPillä on laaja valikoima logistiikka- ja käyttöympäristöjä sekä tukipalveluja, joiden tarkoituksena on parantaa suorituskykyä ja vähentää riskejä, sekä edistää kestävää kehitystä. CHEPin yli 11 500 työntekijää ja yli 275 miljoonaa kuormalavaa ja pakkausta muodostavat laajan palveluverkoston ja tuottavat poikkeuksellista lisäarvoa. Ne tukevat yli 500 000 asiakaspalvelupistettä sellaisille globaaleille tuotemerkeille kuten Procter & Gamble, Sysco ja Nestlé. CHEP on osa Brambles Groupia, johon kuuluvat mm. IFCO, joka on uudelleenkäytettävien muovilaatikoiden johtava palveluntarjoaja tuoretuotteiden toimitusketjuille maailmanlaajuisesti, sekä auto-, ilmailu-, öljy- ja kaasusektoreille konttiratkaisuja tarjoavia yrityksiä. Lisätietoja CHEPistä on osoitteessa www.chep.com tai www.chepsuomi.fi.

IFCO

IFCO on johtava uudelleenkäytettävien pakkausratkaisujen globaali toimittaja, joka operoi lähes 270 miljoonan pakkauslaatikon poolia yli 50 maassa. IFCO:n uudelleenkäytettäviä muovilaatikoita käytetään pääasiassa tuoretuotteiden kuljettamiseen tuottajilta vihanneskauppiaille eri puolilla maailmaa. IFCO:n ratkaisut auttavat kauppiaita ja tuottajia vähentämään kuluja ja lisäämään myyntiä maksimoimalla tehokkuuden, tuotesuojauksen, kestävyyden sekä turvallisuuden koko toimitusketjussa. IFCO on osa Brambels Groupia. Lisätietoja IFCO:sta on osoitteessa www.ifco.com.

Lisätietoja Brambles-konsernista: www.brambles.com.

 

Lisätietoja:

Mia Frölander-Ulf
johtaja, CHEP Suomi
Puh: 040 758 8223
mia.frolander-ulf@chep.com

Jari Pousi
toimitusjohtaja
Inex Partners Oy
Puh: 010 76 87001
jari.pousi@sok.fi