Toimimme osana yhteispohjoismaista Northern Link PR -toimistoketjua.

Laajemmin kansainvälistä viestinnän tukea tarjoavat Grayling PR ja Hotwire PR.

Kaiku Helsinki TwitterissäKaiku Helsinki FacebookissaKaiku Helsinki LinkedInissä

Numeroista tarina

Valmennus, joka auttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita saamaan viestinsä perille. Tee numeroista tarina, vakuuta yleisösi!
 

Vain 195 €! (Sis. alv.)
 

Osta nyt!


Kysyttävää? Ota yhteyttä: jouko.marttila@kaikuhelsinki.fi

 

Miksi Kaiku?

Miksi valitsisit Kaiun?

Olet etsimässä sinulle sopivaa viestintätoimistoa ja pohdit, miksi valita juuri Kaiku Helsinki. Vastaamme pian, mutta ensiksi haluaisimme kysyä sinulta: Miksi sinä haluat viestiä? 

Siksi, että pyrit vaikuttamaan, eikö vain? Sinullahan on tärkeää asiaa, josta haluaisit oman kohdeyleisösi kiinnostuvan?

Haaste on siinä, että kaikki muutkin pyrkivät vaikuttamaan. Kaikilla muillakin on omasta mielestään tärkeää kerrottavaa ja he tavoittelevat juuri samoja korva- ja silmäpareja kuin sinä.

Kaiku Helsingissä haluamme haastaa sinut tässä kaikkein kiperimmässä kysymyksessä: Miten saat äänesi kuuluville kaiken hälinän keskellä ja erotut muista?

Kiinnostavuusmuotoilu, valmentava ote, viestinnän koko välinepaletti

Kaiku Helsinki kiinnostavuusmuotoilee sinut ja sanomasi niin, että tulet kuulluksi ja saat aikaan haluamasi vaikutuksen. Tavoitteletpa sitten kuluttaja-asiakkaita, b2b-päättäjiä, some-kansaa, oman organisaatiosi sisäisiä kohderyhmiä tai yhteiskunnallisia vaikuttajia, Kaiun valmentavalla otteella sinusta tulee kiinnostavin juuri heidän mielissään.

Tilanteesta riippuen voimme käyttää PR-mediaviestintää, yhteiskunnallista vaikuttajaviestintää, sosiaalista mediaa tai markkinointiviestintää – tai yhdistellä näitä ja muita keinoja luovasti. Valmentavana viestintätoimistona pystymme myös kehittämään ja sparraamaan viestinnällisiä taitojasi, oli kyse sitten mediaesiintymisistä, some-kikoista, esimiesviestinnästä, kriisiviestinnästä tai muista kyvyistä. Valmentava lähestymistapamme tarkoittaa, että kun teet töitä kanssamme, opit koko ajan lisää ja osaamisesi kehittyy.

Hyödyt Kaiusta, jos...

Olemme sinulle sopiva viestintätoimisto, jos haluat vaikuttaa viestinnälläsi, olla kaikkein kiinnostavin oman kohdeyleisösi mielissä ja valmentautua entistäkin paremmaksi osaajaksi työssäsi.

Tutustu tekemisiimme ja tapaa pätevä porukkamme!

Soita, meilaa tai twiittaa, niin kääritään hihat ja ryhdytään kiinnostaviksi!