Toimimme osana yhteispohjoismaista Northern Link PR -toimistoketjua.

Laajemmin kansainvälistä viestinnän tukea tarjoavat Grayling PR ja Hotwire PR.

Kaiku Helsinki TwitterissäKaiku Helsinki FacebookissaKaiku Helsinki LinkedInissä

Numeroista tarina

Valmennus, joka auttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita saamaan viestinsä perille. Tee numeroista tarina, vakuuta yleisösi!
 

Vain 195 €! (Sis. alv.)
 

Osta nyt!


Kysyttävää? Ota yhteyttä: jouko.marttila@kaikuhelsinki.fi

 

strategia

suomi
Käyttäjän Tiina Hosiokoski kuva
suomi

Nappasimme voiton MTL ry:n Communications Awards -kisassa. Oral Hammaslääkäreiden strategian jalkautus -työmme palkittiin parhaana sisäisen viestinnän toteutuksena. Tiukka raati perusteli palkintoa näin: "Strategiaviestinnän haastavassa lajissa luotettiin vuorovaikutuksen voimaan ja siihen, että tuodaan strategia mahdollisimman lähelle jokaisen työntekijän arkea."

Share/Save
suomi

Valmennusohjelmia suunnitellessani pohdin asiakkaiden kanssa aina sitä, miten osaamisen kehittämisestä kerrotaan niin talon sisällä kuin ulkopuolellakin. En halua kehittää henkilöstön osaamista niin, ettei kukaan koskaan tajunnut miten paljon heihin panostettiin.

Share/Save
Käyttäjän Tiina Hosiokoski kuva
suomi

Enää ei riitä, että vastailet yleisöllesi. Jotta saat yleisön ylipäätään keskustelemaan, sinun pitää vaikuttaa.

Share/Save
Käyttäjän Tiina Hosiokoski kuva
suomi

Sana strategia saa monet automaattisesti sulkemaan korvansa. Oletus on, että nyt tulee jotain niin vaikeaa tai tylsää, ettei kannata edes yrittää kuunnella. Toisaalta en ihmettele. Monesti totuus on se, että strategia-sanan yhteydessä tulee jotain vaikeaa tai vähintäänkin tylsää. Mutta – kyllä vaan! – siitä voi tehdä mielenkiintoista ja merkityksellistä.

Share/Save
Käyttäjän Tiina Hosiokoski kuva
suomi

Kollegani tokaisi tuossa taannoin asian, joka sai ajatuksen viriämään päässäni: olisiko meillä viestintäihmisillä opittavaa IT-taloista tutuista ketterän kehityksen malleista?

Tämä on sitä aikaa vuodesta, kun istumme palavereissa ja pidämme suunnitteluworkshopeja, tavoitteenamme suunnitella vuotta 2016. Vuosisuunnitelmat pitää raportoida eteenpäin hyvissä ajoin, niin kuin budjetointikin edellyttää. Kuinka usein on käynyt niin, että vuotta aiemmin tehty suunnitelma on enää kovinkaan ajankohtainen, kun ajankohta koittaa?

Share/Save
Käyttäjän Jouko Marttila kuva
suomi

Pääministeriltä vaaditaan yritysjohtajan ominaisuuksia, vaikka puoluetta tai valtiota ei voi johtaa kuin bisnestä.

Share/Save
Käyttäjän Jukka Koivisto kuva
suomi

Suomen kansainvälisessä asemassa tapahtui suuri mullistus 1990–luvun alussa, kun rautaesirippu murtui. Syntyi uusi Eurooppa. Suomelle tasapainoilu idän ja lännen välissä ei ollut enää ajankohtaista. Strateginen käänne toteutettiin hakemalla silloisen Euroopan Yhteisön – nykyisen Unionin - jäsenyyttä.

Share/Save
Tilaa syöte RSS - strategia