Toimimme osana yhteispohjoismaista Northern Link PR -toimistoketjua.

Laajemmin kansainvälistä viestinnän tukea tarjoavat Grayling PR ja Hotwire PR.

Kaiku Helsinki TwitterissäKaiku Helsinki FacebookissaKaiku Helsinki LinkedInissä

Numeroista tarina

Valmennus, joka auttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita saamaan viestinsä perille. Tee numeroista tarina, vakuuta yleisösi!
 

Vain 195 €! (Sis. alv.)
 

Osta nyt!


Kysyttävää? Ota yhteyttä: jouko.marttila@kaikuhelsinki.fi

 

somefi

suomi
Käyttäjän Laura Vuorio-Kuokka kuva
suomi

Näillä KonSome-vinkeillä siivoat somesi kesäterään.

Share/Save
Käyttäjän Sanna Puutonen kuva
suomi

Sisältö- ja vaikuttajamarkkinointifestivaali Ping Helsinki kokosi viikko sitten Helsingin Clarion-hotellin täyteen #businesshippejä ja #contentguruja.

Share/Save
Käyttäjän Sanna Puutonen kuva
suomi

Medialukutaidosta ja -kasvatuksesta keskustellaan nyt paljon – huolestuneeseen sävyyn. Alakouluikäiset ovat kuitenkin näistä jutuista paljon paremmin perillä kuin uskommekaan.

Share/Save
Käyttäjän Petteri Puustinen kuva
suomi

Oletko huomannut Facebookissa, että viime vuosina aikajanallasi olisi näkynyt yhä vähemmän kavereiden henkilökohtaisia päivityksiä? Tuntuuko siltä, että tykkäämiesi sivujen ja seuraamiesi uutismedioiden sisällöt olisivat alkaneet vallata suhteessa enemmän alaa?

Mutu-tuntumalle löytyy vahvistusta datasta: tuoreen tutkimuksen mukaan Facebook-käyttäjien tekemien päivitysten määrä väheni lähes 30 prosentilla vuoden 2016 aikana.

Share/Save
suomi

Yhdysvaltain presidentinvaalit lähestyvät loppuhuipennustaan, ja maailma odottaa tuloksia henkeä pidätellen. Yksi asia voidaan leimata varmaksi jo ennen aamuyötä: kuolevaksi tuomittu Twitter on muokannut poliittisen viestinnän suuntaa vuosiksi eteenpäin.

Share/Save
Käyttäjän Pete Saarnivaara kuva
suomi

Mitä nopeammin siirto saadaan tehtyä, sitä parempi delfiineille. Mitä useampi ihminen tulee rekan eteen protestoimaan tai jättämään jäähyväisiä ja hidastamaan siirtoa, sitä huonompi delfiineille.

Share/Save
Käyttäjän Anni Pakonen kuva
suomi

Vierailin toissaviikolla Tubecon Industry Dayssä, jonne oli kutsuttu puhumaan digitaalisen sisällön ja videotuotannon asiantuntijoita aina Yhdysvalloista asti. Ehkä tapahtuman antoisin oppi oli se, että kontrollista kannattaa välillä luopua ja antaa sisällön luonnissa ohjakset osaaville tubettajille. Sitä he itsekin toivovat.

Share/Save
Tilaa syöte RSS - somefi